Artikeln innehåller reklamlänkar

Så har Per Morberg och frun Inese fått kärleken att hålla – i snart 40 år

Per Morberg och frun Inese har varit tillsammans i snart 40 år, nu avslöjar skådisen och kocken hemligheten bakom det långa förhållandet.

Att deras förhållande har hållt i snart 40 år är många avundsjuka på. Nu berättar Per Morberg om framgångsreceptet med hustrun Inese.

Tv-kocken och skådisen Per Morberg, 58, lever sedan snart 40 år ihop med hustrun Inese, 64 och självlart har åren kantats av både uppgång och fall men det man ofta kunnat utläsa i intervjuer är att även om äktenskapet är kärvt så är det kärleksfullt.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

– Ja, men det är naturligtvis precis det vi är. Men, jag vet inte, man växer ihop på nåt sätt.  Jag tror att det är den här klassikern, nån sorts själarnas samförstånd. Det är så bara. Och ibland har man turen att hitta det. Ibland kommer det sent i livet, och ibland kommer det tidigt. Och ibland i mitten. Och tyvärr, kanske, för några inte alls, berättar han i Expressen.

Paret både jobbar och lever tillsammans. Och ute på parets gemensamma gård i Tullgarn har de, även om de ibland sover tillsammans, separata sovrum.

– Det finns en attraktion, och det tror jag är själva grogrunden om man ska vara tillsammans så länge,  har han tidigare berättat i säger han i ”Scener ur ett annat äktenskap – Inese och Per Morberg” i P1, en radiokokumentär.

Paret har döttrarna JaninaLizaAlidaMolly och Astrid, och Per hyllar ofta sin fru som en fantastisk kvinna trots deras upp och nergångar.

– Can’t live with her, can’t live without her, har han tidigare sagt.

Och på frågan i Expressen hur han får relationen att hålla är det kort men kärnfullt.

– Vi funderar inte. Vi håller bara.

Per Morberg och Inese träffades på legendariska nattklubben Alexandras i Stockholm. Per jobbade i köket som kock och Inese var gäst och för Per var det kärlek vid första ögonkastet, har han tidigare berättat.

Per Morberg och Inese Morberg.

Per Morberg med familj.

Inese Morberg och Per Morberg på boklanseringen av ”Regissören” där Per spelar rollen som kriminalpsykologen Björn Fors både i bok och film.

HETAST PÅ HÄNT TV: JASMINE GUSTAFSSON berättar om uppbrottet med ADRIAN MONTIN

LÄS OCKSÅ: Per Morberg avslöjar sanningen: Därför har jag slutat som skådespelare

LÄS OCKSÅ: Hustrun avslöjar hemliga spelet mot Morberg

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN