Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så har Per Morberg och frun Inese fått kärleken att hålla – i snart 40 år

11 jun, 2018 
AvLotta Gray
Per Morberg och frun Inese har varit tillsammans i snart 40 år, nu avslöjar skådisen och kocken hemligheten bakom det långa förhållandet.
Att deras förhållande har hållt i snart 40 år är många avundsjuka på. Nu berättar Per Morberg om framgångsreceptet med hustrun Inese.
Annons

Tv-kocken och skådisen Per Morberg, 58, lever sedan snart 40 år ihop med hustrun Inese, 64 och självlart har åren kantats av både uppgång och fall men det man ofta kunnat utläsa i intervjuer är att även om äktenskapet är kärvt så är det kärleksfullt.

– Ja, men det är naturligtvis precis det vi är. Men, jag vet inte, man växer ihop på nåt sätt.  Jag tror att det är den här klassikern, nån sorts själarnas samförstånd. Det är så bara. Och ibland har man turen att hitta det. Ibland kommer det sent i livet, och ibland kommer det tidigt. Och ibland i mitten. Och tyvärr, kanske, för några inte alls, berättar han i Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret både jobbar och lever tillsammans. Och ute på parets gemensamma gård i Tullgarn har de, även om de ibland sover tillsammans, separata sovrum.

– Det finns en attraktion, och det tror jag är själva grogrunden om man ska vara tillsammans så länge,  har han tidigare berättat i säger han i ”Scener ur ett annat äktenskap – Inese och Per Morberg” i P1, en radiokokumentär.

Annons

Paret har döttrarna JaninaLizaAlidaMolly och Astrid, och Per hyllar ofta sin fru som en fantastisk kvinna trots deras upp och nergångar.

– Can’t live with her, can’t live without her, har han tidigare sagt.

Och på frågan i Expressen hur han får relationen att hålla är det kort men kärnfullt.

– Vi funderar inte. Vi håller bara.

Per Morberg och Inese träffades på legendariska nattklubben Alexandras i Stockholm. Per jobbade i köket som kock och Inese var gäst och för Per var det kärlek vid första ögonkastet, har han tidigare berättat.

Foto: IBL, Stella

Annons