LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hustrun avslöjar hemliga spelet mot Morberg

29 jan, 2018 
Makarna Per Morberg och Inese Morberg kommer inte alltid överens, men hon har ett knep som gör att hon i slutändan får precis som hon vill – utan att han märker någonting.
Annons

I kväll är det tv-kocken Per Morberg, 57, och hans fru Inese Morbergs, 63, tur att få ett besök av Anders Öfvergård, 50, i TV4s program ”Anders knackar på”. Han ska rusta upp en lägenhet åt dem, men de passar även på att prata om mer privata saker än snickeri och byggvaror.

Hustrun Inese förklarar att hon och maken har lite svårt att komma överens om saker och ting, och därför har det bland annat inte skett någon upprustning i lägenheten som Anders nu ska ta sig an.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill inte ändra på någonting, men han vill ändra på allt, säger hon i programmet.

– Det blir väldigt tydligt vem det är som bestämmer, säger Anders.

Ja, Inese har sin taktik för att få saker som hon vill – utan att maken märker någonting. Trots att inte Per själv märker det, ser Anders direkt igenom hennes strategi.

– Du säger att du vill ha det, Per säger nej, och du säger okej. Men sedan gör du det ändå? Är det så det är? Det är ju fantastiskt!, säger Anders i programmet.

Annons

– Ja, det är så det är. Det är jättebra, säger Inese och förklarar att hon i slutändan inte berättar för sin make att hon faktiskt får som hon vill.

Istället får hon alltså honom att tro att det var så han bestämde från början, och att det är han som fått som han vill.

”Anders knackar på” sänds på TV4 klockan 20.00 på måndagar.

Foto: IBL

Annons