TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Morberg om äktenskapet: "Jättekomplicerat att leva i tvåsamhet"

07 okt, 2017 
AvLotta Gray
Per Morberg har varit gift med hustrun Inese i över 30 år. Nu delar han med sig av både fina och tuffa stunder ur förhållandet.
Annons

Tv-kocken och skådisen Per Morberg, 57, lever sedan drygt 30 år, tillsammans med hustrun Inese, 63. Och genom åren har förhållandet kantats av både drama och passion, mycket kärlek och ett ständigt ifrågasättande.

För en tid sedan spelade paret in en radiodokumentär om hur de lever tillsammans – “Scener ur ett annat äktenskap – Inese och Per Morberg” i P1, och har sedan dess hyllats unisont för sin öppenhet kring detta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–Det är jättekomplicerat att leva i tvåsamhet, och speciellt under så många år, det är inte lätt. Och att ha glädje och kärlek kvar, det är jätteknepigt. Det är svårt att göra det, säger Per Morberg i “Malou efter 10”.

Paret både jobbar och lever tillsammans. Och ute på parets gemensamma gård i Tullgarn har de, även om de ibland sover tillsammans, separata sovrum.

– Det finns en attraktion, och det tror jag är själva grogrunden om man ska vara tillsammans så länge, säger han i programmet.

Paret har döttrarna JaninaLizaAlidaMolly och Astrid, och Per hyllar ofta sin fru som en fantastisk kvinna.

–Can’t live with her, can’t live without her, har han tidigare sagt.

Foto: IBL

Annons