Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så har Gundes kärleksliv förbättrats efter Let's dance: "Marie älskar det"

25 maj, 2018 
AvJohanna Bladh
Let's dance har gett Gunde Svans förhållande en skjuts i rätt riktning. Det finns speciellt en sak som hans fru Marie uppskattar extra mycket.
Annons

Skidlegendaren Gunde Svan, 56, har varit en av favoriterna i Let’s dance ända från start. Ikväll är det semifinal av Let’s dance, men som vanligt kommer inte hans fru Marie Svan, 54, vara på plats för att se honom live. Gunde har tidigare berättat att hon trivs bättre hemma där det är lite lugnare.

Under perioden då Gunde tävlat i Let’s dance har han varit borta mycket från hemmet och från Marie.

– Den här veckan har jag inte varit hemma någonting alls, annars har jag varit hemma de tre sista veckornas på slutet och träffat familjen. Men nu har Marie sonen med sig till Frankrike så nu är de där istället och jag har mycket att göra med semifinalen och allt, säger han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret är vana att vara ifrån varandra och Gunde säger att det har varit så fullt upp med danssteg i hans huvud att han nästan inte hinner sakna sin fru.

Annons

– Hon är likadan. Vi har ju varit ihop så himla länge så det känns som att vi knappt hinner tänka på det. Hon är precis om mig, det är jobb och jobb och jobb. Hon ser det som att jag är på träningsläger som förr i världen, säger han.

För många par blir Let’s dance en prövning för förhållandet då den ena partnern spenderar nästan all ledig tid i danslokalerna. Det blir inte mycket tid över för den som är kvar hemma. Gunde säger att han och Maries förhållande istället har blivit bättre under den här perioden.

– Det känns väl för henne som att jag är på avlastning och att Jeanette (Carlsson, Gundes danspartner reds. anm.) får ta vara på den energin jag har. Jag tömmer nästan all energi jag har och kommer hem som en ganska snäll och lugn man. Marie älskar det här, säger han och skrattar.

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4.

FOTO: IBL

Annons