TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Flickvännens ord om tuffa tiden med Jon Henrik

21 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Det är inte bara en dans på rosor att ha en pojkvän som är med i Let's dance. Nu berättar Jon Henriks flickvän om konkurrensen från andra tjejer. ”Jag visste ju det när jag blev tillsammans med honom”, säger Maret Nystad.
Annons

I säsongens allra första avsnitt av Let´s dance visade Jon Henrik Fjällgren, 30, upp sin nya kärlek för första gången. Maret Nystad, 27, och den samiska jojkaren har nu varit ett par i drygt ett år och hon försöker vara på plats bland publiken för att stötta honom så ofta hon kan. Pojkvännens framgångar bland både juryn och publiken gör henne jättestolt berättar hon.

– Han har ju legat i topp fyra veckor i rad och får bra poäng från juryn, Sedan får han massa kärlek både på Instagram och Facebook. Det är så roligt att se, säger Maret.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det finns nackdelar med att ha en pojkvän som tävlar i ett av Sveriges största underhållningsprogram. Det blir en tuff tid för de par som vill tillbringa mycket tid tillsammans.

– Jättemånga timmar går åt till träning. Han går upp på morgonen, drar iväg och tränar och så ses vi inte förrän på kvällen, säger hon.

Jon Henrik har hyllats bland tittarna och har gått från att bli folkkär till att bli ännu mer folkkär. Kändisskapet leder också till att allt fler försöker få kontakt med honom på sociala medier, framför allt tjejer säger Maret.

Annons

– Han är känd och det kommer med på köpet. Folk kommer att ta kontakt med honom, så är det bara.

Hon försöker istället att inte bry sig så mycket om vad andra tjejer tycker om pojkvännen.

– Jag visste ju det när jag blev tillsammans med honom, säger hon.

En orsak till att hon kan vara så lugn är att hon känner sig säker på var hon har honom. Paret har redan börjat prata om sin framtid tillsammans.

– Han har ett stort hjärta och jag vet att han bryr sig om mig, säger Maret.

Foto: IBL

Annons