LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför höll Jon Henrik Fjällgren sin nya flickvän Maret, 27, hemlig

30 mar, 2018 
Hänt
Jon Henrik Fjällgren, 30, har varit hemlighetsfull kring sin nya kärlek. I samband med “Let’s dance”-premiären satt flickvännen Maret Nystad, 27, i publiken. “Hon tror på mig”, säger Jon Henrik Fjällgren till Aftonbladet.
Annons

Jon Henrik Fjällgren är musiker men har aldrig dansat. I premiären av “Let’s dance” visade Jon Henrik Fjällgren och danspartnern Katja Luján Engelholm var skåpet skulle stå och kammade hem mest poäng av juryn.

Men för Jon Henrik Fjällgren var det en speciell kväll på många sätt. I publiken satt flickvännen Maret Nystad, 27.

– Hon stöttar mig varje dag. Hon är jättebra på det sättet. Hon tror på mig. Hon säger att allting du tar dig för det klarar du av, bara du vill det. Hon är riktigt bra, det går inte att beskriva. Men närhet är ju viktig, säger Jon Henrik Fjällgren till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret träffades genom gemensamma vänner i Norge för ett år sedan, men har valt att hålla relationen borta från rampljuset.

– Vi samer är lite hemliga, lite mystiska, säger Jon Henrik Fjällgren till Expressen.

Redan i september avslöjade Jon Henrik Fjällgren att han träffat någon. Tillsammans med Tony Malm skrev han också låten ”Hon var vacker” som han tillägnat flickvännen.

Annons

”’Hon var vacker’ handlar om många saker, men delvis mycket om hur känslan är när man träffar den rätta. När man får den underbara känslan av att vara kär”, skrev han i ett mejl till Aftonbladet då.

Jon Henrik Fjällgren med flickvännen Maret Nystad
Jon Henrik Fjällgren med flickvännen Maret Nystad. Bild: IBL Bildbyrå

Slog igenom 2014

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i Talang 2014. Han vann senare hela tävlingen med låten “Daniels jojk”. Han har varit med i Melodifestivalen två gånger, dels 2015 med låten “Jag är fri (Manne leam frijje)” och dels i Melodifestivalen 2017 med “En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh)” tillsammans med artisten Aninia.

Jon Henrik Fjällgren är född i Cali i Colombia. Han blev senare adopterad och är uppväxt i Mittådalens sameby i Härjedalen.

Artikeln publicerades först på Året Runt.

Annons