Så håller Camilla Läckberg och Simon Sköld kärleken vid liv

så håller camilla läckberg och simon sköld kärleken vid liv
För Hänt berättar makarna Camilla Läckberg och Simon Sköld hur det får tid till varandra, trots intensiva jobbperioder.
– För oss är det vårt sätt att umgås på och koppla av, säger Camilla Läckberg.
Annons

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg, 45, och MMA-fightern Simon Sköld, 32, träffades 2014, och sedan dess har de hunnit med både bröllop och barn. 2016 kom dottern Polly till världen, och familjen består nu förutom Camilla, Simon och Polly, också av barnen Meja, Wille och Charlie som Camilla har från tidigare relationer.

Men några fler barn är inte på tapeten för Camilla och Simon. De båda har tidigare uttalat sig om att det inte planerar att skaffa fler barn.

Annons

”Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, har Simon tidigare förklarat i ett inlägg på Instagram.

Annons

När Hänt träffade makarna på Pascal Engmans bokrelease tidigare i veckan berättade de att hösten hittills innehållit en hel del jobb för dem båda.

– Vi kör nästan lite dygnet runt-jobb just nu. Men det är roligt, förklarar Camilla Läckberg för Hänt.

Så får makarna tid för varandra

På frågan om Camilla och Simon får någon tid till varandra när vardagen blir så pass intensiv med jobb är svaret tydligt.

– Det tycker jag. Vi har liksom kunnat ha mycket tid tillsammans. Vi jobbar ju mycket hemma båda två, så då är vi ändå hemma. Så kan vi ibland när vi jobbat hemma hela förmiddagen gå och ta en lunch, vi två. Då har vi en timme där vi sitter och pratar, stämmer av, berättar Camilla Läckberg vidare, och fortsätter:

Annons

– På kvällarna är vi också väldigt bra på att ta en stund tillsammans. Vi kollar ju väldigt mycket på tv-serier. Det kan man ju tycka är såhär, ”sitta och titta på tv, det är inte så roligt”. Men för oss är det vårt sätt att umgås och koppla av, att titta på en serie som vi båda gillar.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…