Så gör Isabella om huset efter Odd: ”Behöver få börja om”

Isabella Löwengrip behåller huset efter skilsmässan från Odd Spångberg. Samtidigt väljer hon att renovera flera av rummen för att sudda ut spåren av deras kraschade äktenskap. "Jag behöver få börja om", skriver hon i sin blogg.

Drygt en månad har gått sedan Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, meddelade att hon och maken Odd Spångberg, 28, skiljer sig efter fyra år som gifta. Under några veckor har Isabella och Odd skiftats om att bo i familjens stora hus på Lidingö, samtidigt som den andra bott i en lägenhet inne i stan.

Men nyligen meddelade Isabella Löwengrip att hon kommer att ta över och bo kvar i det gemensamma huset, medan Odd har köpt en egen lägenhet och flyttar ut. Och redan nu har bloggaren och entreprenören också redan börjat renovera om hemmet för att göra det mer till sitt eget.

sin blogg visar Isabella upp bilder där hon gjort om tvååriga dottern Sallys rum till en egen walk in closet, samtidigt som hon och storebror Gillis, 3,5, har  fått två andra rum att flytta in i.

“Äntligen blev min walk in closet klar. Jag har längtat efter den så mycket och Ida har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Eftersom jag behåller huset är det viktigt för mig att känna att det är mitt och ett eget rum till mina kläder blev ett perfekt sätt att gå i den riktningen”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Odd om romansen med Filippa, 28: ”Vi hade kul ihop ett par gånger”

Isabella Löwengrip kommer också att göra om sitt och Odd Spångbergs gemensamma sovrum till sitt eget. Färger ska bytas och inredning ska ändras, så att rummet inte längre påminner om exmaken.

“Jag kommer även göra om sovrummet, idag är det mörkgrått och jag vill ha det ljust. Jag behöver få börja om – på olika sätt”, skriver hon i bloggen.

Isabella och Odd köpte huset på Lidingö 2015 för 8,7 miljoner och har sedan dess renoverat det för ytterligare 1,3 miljoner kronor. Den senaste värderingen på huset landade på 11, 5 miljoner kronor, men under hösten och våren har de fortsatt att renovera både badrum och planlösningar fram till sin skilsmässa.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips äktenskapsförord – så delas tillgångarna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!