LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter skilsmässan – Odd om romansen med Filippa, 28: "Vi hade kul ihop ett par gånger"

02 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter skilsmässan från Isabella Löwengrip har det ryktats om att Odd Spångberg har hittat kärleken igen. Nu väljer både han och den påstådda flickvännen, Filippa Adolfsson, 28, att bryta tystnaden om relationen.  – Vi träffades under en väldigt kort period, men gör det inte längre, säger Odd Spångberg till Hänt.
Annons

Det var för en månad sedan som Isabella Löwengrip, 26, meddelade i sin blogg att hon och maken Odd Spångberg, 28, går skilda vägar efter fyra år år som gifta. Kort därefter uppgav sajten Stoppa Pressarna att Odd redan gått vidare och träffat en ny kvinna, Filippa Adolfsson, 28. Sajten uppgav också att de både var “kära” och kallade Filippa för Odds “nya flickvän” och “älskarinna”.

Nu väljer Filippa Adolfsson att för första gången tala ut om den påstådda relationen. För Hänt bekräftar hon att hon och Odd träffades via Tinder och har dejtat under ett par veckor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi träffades på Tinder för ett par veckor sedan och dejtade seriöst under två veckor. Allt gick väldigt fort och det kändes som att Odd var väldigt intresserad av mig. Han bjöd också med mig till Eskilstuna, där han har vänner, och vi festade lite där som en rolig grej, säger Filippa Adolfsson till Hänt och fortsätter:

Annons

– Vi var ganska öppna redan från början med att vi träffades och efter några drinkar så har vi väl hållit handen. Jag förstod att folk skulle se oss, men jag trodde inte att det skulle bli någon hysteri. Men det har det ju blivit.

Och det är också “hysterin” som nu gjort att dejtandet är över. Filippa Adolfsson berättar att hon och Odd Spångberg inte längre ses och dementerar också att de någonsin har varit ett kärlekspar. Enligt Filippa var det de florerande kärleksryktena, där hon målats ut som hans “nya flickvän” i media, som till slut knäckte dejtandet.

– Vi ses inte längre. Det var en kort och intensiv relation som nu är slut. Jag valde att avsluta det för att jag inte vill bli associerad med hela cirkusen. Vi var absolut inte ett par och jag var aldrig hans flickvän, men ändå har det blivit någon hysteri där jag kallas för “ny flickvän” och “älskarinna” och påstås vara orsaken till att de skiljer sig. Det här har blivit en jättecirkus och jag vill ta avstånd från det, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag vill inte bli kallad för hans flickvän, eftersom det blir jättekonstigt när jag verkligen inte är det. Jag har inte varit i en relation på flera år och det är inte så kul när mina vänner och min familj får läsa i tidningen att jag har en pojkvän som de inte vet om. Det har inte varit så roligt för mig. Jag vet att Odd är ute efter att träffa en flickvän, men det kommer inte att bli jag.

Filippa Adolfsson.

Visste du vem Odd var när ni träffades?

– Jag var inte jätteinsatt, men jag vet ju vem Isabella är. Men det var inte så att jag matchade med Odd på Tinder bara för att han är han. Jag har varit på Tinder länge och tackar inte nej till en dejt, så det var inget speciellt så, säger hon.

Var han öppen med att han låg i skilsmässa?

Annons

– Ja. Han var väldigt öppen redan från början med att deras relation var slut för längesen och att han var ute efter att träffa någon ny. Det var liksom ingen stor grej. Han sa att det inte var några problem och att det hade gått en lång period sen de tog det beslutet. Vi har absolut inte träffats medan de var gifta, vi har bara känt varandra i tre veckor, säger Filippa.

När Hänt når Odd Spångberg bekräftar han att han och Filippa Adolfsson har dejtat varandra under ett par veckor, men uppger också att relationen i dag är över.

– Det är precis som hon säger. Vi träffades under en väldigt kort period, men gör det inte längre. No more, no less. Det var ingen relation, utan vi träffades och hade kul ihop ett par gånger. Sen gjorde omständigheterna att det inte fungerade, det finns i ärlighetens namn inte skitmycket att kommentera, säger han till Hänt och fortsätter:

– Nu vill jag bara få lugn och ro och kunna fokusera på mina barn. Jag tycker inte att de ska behöva läsa sånt här om mig, när jag aktivt tagit avstånd från offentligheten.

SE OCKSÅ: SÅ GICK DET TILL NÄR ODD OCH ISABELLA SKILJDE SIG 

Blondinbella och Odd skiljer sigBrand logo
Blondinbella och Odd skiljer sig

Foto: IBL

Annons