Isabella Löwengrip om krisen: "Fick en chock den dagen"

Sveriges ögon riktas just nu mot Isabella Löwengrip och Odd Spångberg efter att 26-åringen hintat om att privatlivet är lite som "hela havet stormar". Nu avslöjar hon för Hänts reporter Lotta Gray vad det är som startat turbulensen.

26-åriga Isabella Löwengrips liv går i 180 km/h. Men det har onekligen negativa effekter, även om det mesta är på topp så har privatlivet satts på prov.

I slutet av förra året valde hennes make Odd Spångberg, 28, att hastigt lämna sin tjänst i företaget, och för Hänts Lotta Gray avslöjar nu Isabella vad som egentligen hände mellan dem.

För ett tag sedan började din man Odd jobba för dig men han slutade hastigt. Vad hände egentligen?

– Just hela situationen att det är jag som har karriären i förhållandet, Odd har steppat in mer hemma, det upplägget är provocerande för många.  Sedan insåg vi själva att det kommer inte funka, eller Odd insåg det. Det blev en stor utmaning för oss.

Du fattade inte hur han kände?

– Nej, jag har inte förstått hur han tänkte. Vi hade olika värderingar om hur man skulle driva ett bolag, man ser sin fru i en ny position och jag kan vara ganska hård och blev inte så charmig mot honom. Det blev konstigt för mig när han var mot mig som han är hemma och så har jag 20 kollegor som jag ska leda. Jag fick en chock den dagen han sa upp sig. Vi har haft det kämpigt ett tag efter det där.

Ditt liv är ju helt schemalagt, även partid. Berätta om tavlan.

– Odd var väldigt anti det i början, ”Gud, vi kan ju inte schemalägga det” men det är så vi får göra. Min assistent lägger in det på kvällen, alla är synkade när vi har partid hemma. Det är enda sättet. Jag maxar varenda vaken minut, det har alltid varit så.

Du kan läsa hela intervjun med Isabella Löwengrip i “Lotta möter” på hänt.se på lördag den 13 maj. 

I “Lotta möter” med Lotta Grey öppnade Isabella Löwengrip upp om äktenskapskrisen med Odd Spångberg.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella om tuffa tiden: ”Oerhört svårt att tackla”

LÄS OCKSÅ: Blondinbella: ”Jag är bättre i mitt jobb än i min mammaroll”

FOTO: Malin Bondeson