TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella om tuffa tiden: "Oerhört svårt att tackla"

04 maj, 2017 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip erkänner att hon går igenom en tuff period i livet. "Det är oerhört svårt att tackla den", skriver hon på bloggen.
Annons

Länge har det gått att läsa mellan raderna att Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, genomgår en tuff period i livet. Tvåbarnsmamman har de senaste månaderna erkänt att det knakar i fogarna med maken Odd Spångberg, 28, men hon har hela tiden hävdat att de ska ta sig igenom det hela.

Under torsdagen öppnade hon dock upp på bloggen om sitt mående. I ett inlägg med rubriken ”Kämpar på” skriver Isabella att hon försöker upprätthålla en glad sida av sig själv på bloggen, men att hon noterat att läsarna i flertalet kommentarer kan läsa mellan raderna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag går igenom en tuff period just nu och det är oerhört svårt att tackla den samtidigt som som bloggen måste uppdateras”, skriver hon.

Isabella ber samtidigt sina läsare om utrymme, då hon vill “hantera allt som sker i lugn ro”. Hon meddelar även att uppdateringen av bloggen kommer bli mindre frekvent då hon inte vill pressa fram något bara för sakens skull:

Annons

“Jag är ledsen för det”, skriver hon.

Även om bloggerskan och entreprenören inte säger vad det är som är tufft så sluter läsarna upp bakom henne och stöttar:

“Äntligen får man se den Isabella man trott försvunnit, själv har jag varken facebook eller intagna nån blogg eller nåt liknande för jag blir galen på att allt som läggs upp är bara de perfekta så ser verkligheten inte ut”, skriver en läsare.

“Vad starkt av dig att berätta. Hoppas du mår bättre snart”, skriver en annan.

Hänt skickar en styrkekram till Isabella!

FOTO: Ibl

Annons