TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Blondinbella kritiseras för upplägget med familjen

03 maj, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Isabella "Blondinbella" Löwengrip har enligt sig själv hittat det perfekta upplägget för familj och karriär. Nu kritiseras hon av sina läsare.
Annons

Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, har många bollar i luften. Barnen Gillis, 3, och Sally, 2, maken Odd Spångberg, 28, villa, företag som går i 180 km/h, och massor av spännande möten och lanseringar.

Nu avslöjar hon hur hon får ihop vardagen. I ett inlägg på bloggen skriver Isabella hur hon försöker balansera vardagens tårtbitar och pricka in alla.

“Nu har jag haft en långhelg med familjen så nu är den ”tårtbiten” fylld med kvalitetstid och nu kan jag maxa jobb och hinna med vänner”, skriver Isabella.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon poängterar även att det kan låta extremt med den minutiösa planeringen, till och med korta 10-minuterspauser är inskrivna i schemat. Men samtidigt ser 26-åringen det som ett hjälpmedel för att hålla reda på sina känslor och att det är ett verktyg för hennes ADHD.

“Håller jag inte koll på balansen kan det lätt bli mycket av någon del och då blir jag lite nere”, skriver hon.

Isabella och maken Odd.

Nu kritiseras Löwengrip av läsarna för sitt upplägg. Framförallt är de upprörda för att de tycker att Isabella påstår att barnen kan ta för mycket tid.

Annons

“Man tänker inte så om sin familj och framförallt inte om sina barn! Visst att man kan behöva ett break någon gång i bland. Men du är ju borta någon gång VARJE vecka!  Tragiskt tycker jag att det är”, skriver en person.

“Vilka tårtbitar har dina barn i deras liv? Anser du att de också har balans i livet? Det här inlägget var nog droppen för mig då det gjorde mig riktigt ledsen över att ditt liv och ditt ego alltid är viktigast!”, skriver en annan.

Bland kommentarerna återfinns Isabella Löwengrip själv som utvecklat sitt resonemang om att hon kan bli “lite nere”.

“Jag blir nere om det blir för mycket av något i livet, tex bara jobb, inga vänner. Eller bara mammaledighet och inget jobb. Alltså behöver en mix”, skriver hon och avslutar med en glad smiley.

FOTO: Ibl

Annons