TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella efter Odds besked: "En chock för mig"

21 mar, 2017 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip svarar nu på frågorna kring hennes äktenskap efter att maken Odd Spångberg sagt upp sig från hennes företag. Ett besked som hon chockades av. "Ibland behöver man få ställa allt på sin spets för att inse vad man har ihop", skriver hon.
Annons

Det har sedan några månader spekulerats kring hur Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, och maken Odd Spångberg, 28, egentligen har det i äktenskapet. I början av februari bekräftade Isabella att de hade haft det lite turbulent.

En månad senare kom nästa erkännande – efter bara fem månader som kollegor hade Odd avslutat sin tjänst som COO i Isabellas bolag Löwengrip Care & Colors.

Bloggläsarna har sedan dess spekulerat och frågat kring hur makarnas relation ser ut, och nu väljer Isabella att avslöja sanningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag sa ju innan jag åkte till Thailand att Odd och jag har haft det lite tufft men att vi tagit oss igenom det. Det var viktigt för mig att Odd och jag hann landa i allt innan jag kunde svara på era frågor. Och en var ju om Odd jobbar kvar här och nej det gör han inte”, skriver hon i ett inlägg.

Isabella uppger att orsaken framför allt varit att de stretat åt olika håll, till slut ska det ha fått Odd att säga upp sig.

Annons

“Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig”, skriver Isabella.

Isabella och Odd har en tuff tid bakom sig.

I början av året åkte paret tillsammans med sina två barn Gillis, 3, och Sally, 1, till Thailand. En semester hon nu i efterhand ser som en välsignelse då de fick tiden att prata ut och läka ihop.

“Vi har haft en väldigt enkel och smidig relation under våra fem år ihop och samtidigt fått två barn tätt så att en dipp skulle komma var väl nu i efterhand inte helt orimligt. Ibland behöver man få ställa allt på sin spets för att inse vad man har ihop”, skriver hon.

Isabella Löwengrip sätter punkt för separationsryktena och medger att de förvisso haft en tuff period, men att de nu står enade igen.

“Hur som helst är det betydligt bättre hemma nu och det är vi väldigt tacksamma över”.

FOTO: Ibl

Annons