Blondinbella om Odd: "Vi har haft det lite turbulent"

Blondinbella har tagit med sig sin familj på semester i Thailand. På sin blogg skriver hon att det var "tur att semestern kom nu" då hon och maken Odd haft det turbulent i deras äktenskap.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, befinner sig just nu på semester i Thailand. Självklart är familjen –maken Odd, 28 samt barnen Gillis, 3, och dottern Sally, 1,5 år med på resan.

I ett blogginlägg skriver Blondinbella om att hon och Odd valt att använda nannyn på hotellområdet för att få lite egentid. Något som de verkar behöva enligt Isabella själv.

“Det är nyttigt att få tid i relationen också, Odd och jag har varit lite dåliga på oss. Vi har haft det lite turbulent men nu har vi tagit oss igenom det och allt känns bättre. Det är ändå fördelen med svackor när man väl ser ljuset igen. Tur att semestern kom nu.”, bloggar Isabella.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella: ”Jag skulle inte lämna en otrogen Odd”

Familjen har valt att tillbringa sin semester på det femstjärniga hotellet “The Slate” där de har valt att bo i en villa med tillgång till egen butler 24 timmar om dygnet.

”Jag bokade ett minst sagt större boende i år. Vi bodde på det här hotellet förra året men i ett familjerum och då blickade jag bort mot villorna på hotellet och satte upp på min mentala mål-lista. Och nu bor vi här, heja!”

LÄS OCKSÅ: Så mycket kostar Blondinbellas lyxsemester

Foto: Stella

SENASTE NYTT!