TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella: "Jag skulle inte lämna en otrogen Odd"

31 jan, 2017 
Johnny Axelsson
Det skulle krävas mer än ett hångel på krogen eller ett ligg under en resa med vänner för att Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Odd Spångberg skulle separera här och nu.
Annons

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, skriver på sin blogg i ett inlägg att hon under en längre tid funderat på detta med otrohet och att hon ändrat sig i frågan och sitt tankesätt. Under många år har bloggerskan varit säker på att hon skulle lämna Odd Spångberg, 28, om han var med någon annan – utan tvekan.

Odd Spångberg och Isabella Löwengrip
Odd Spångberg och Isabella Löwengrip.

Men nu när åren går tillsammans och vi har två fina barn ihop inser jag att; Det skulle jag inte alls göra. Det skulle krävas mer än så för att vi skulle lämna varandra. Först skulle det såklart bli infekterat hemma. Vi skulle sova i olika rum. Vi skulle behöva gå i parterapi. Resa bort några dagar på egen hand för att ha tid att tänka. Vi kanske skulle växla att bo hemma med barnen medan den andra bodde på hotell några dagar i veckan. Vad vet jag“.

Annons

Det skulle krävas mer än ett hångel på krogen eller ett ligg under en resa med vänner för att de skulle separera här och nu.

Det går inte. Nu finns våra älskade barn med i bilden och jag skulle hellre kämpa för ett sätt att hitta tillit mellan oss igen. Går det inte så går det inte, men just att järnridån skulle gå ner för min del tror jag inte på längre“.

Tillsammans har de sonen Gillis, 3, och dottern Sally, 1.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons