TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Blondinbella ryter ifrån: "Sluta kommentera min vikt!"

01 dec, 2016 
Anja Nilsson
Blondinbella är trött på alla kommentarer om hennes vikt. Nu ska de stoppas helt från bloggen.
Annons

Nu ger Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, svar på tal. Som Hänt tidigare rapporterat har många av av hennes fans kommenterat bloggstjärnans plötsliga viktras.

…Är lite bekymrad över hur mycket nättare du blir för varje bild du lägger upp” skrev en av alla följare på Instagram.

Till sist fick Blondinbella nog av alla reaktioner och la upp en bild på Instagram där hon säger ifrån.

Nu räcker det. Nu vill jag be er sluta kommentera min vikt. Jag har pendlat i vikt genom åren, men jag har inte avsiktligt gått ner i vikt den senaste tiden, utan snarare för första gången blivit orolig, pga alla kommentarer” skriver Blondinbella.

Och de som läser hennes blogg kan glömma att kommentera hennes vikt för nu kommer hon inte acceptera såna kommentarer längre.

Men jag har varit hos läkaren och mina värden är bra, jag mår bra. Och kommer nu på bloggen inte längre släppa igenom kommentarer som enbart handlar om vikt, varken positiva eller negativaskriver hon.

Hon avslutar inlägget med en kärleksförklaring till sig själv.

Min blogg ska inte handla om hur en kropp får vara och inte vara. Och jag tycker om min oavsett hur många kilo som står på vägen.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons