TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella bekräftar krisen med Odd – hennes egna ord

13 mar, 2017 
Lina Linnros
Blondinbella och Odd gifte sig för snart fyra år sedan. Nu bekräfta Isabella Löwengrip att de just nu har "Vi har mycket att ta i tu med privat".
Annons

När Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, åkte på semester i februari skrev hon om att om och maken Odd Spångberg, 28, haft det “lite turbulent”.

Genast började Isabellas läsare kommentera och fråga vad det var som hade hänt. När hon så sent som förra veckan svarade på en av sina läsares frågor om de har separerat kom det fram att Odd inte längre jobbar som COO för hennes företag Löwengrip Care & Colors:

”Nej vi har inte separerat. Men vi jobbar inte ihop längre”

Nu känner många av Blondinbellas följare att de vill veta vad det är som händer mellan henne och Odd. En av hennes läsare skriver skriver och frågar på hennes blogg

“Okej okej Bella. Men när tänker du adressera varför inte Odd jobbar ihop med dig längre? Allt var så perfekt upplagt när ni bestämde er för det i somras och det bästa som kunde hända er familj. Vad funkade inte?”

Varpå Isabella bekräftar att det just nu är mycket i privatlivet:

“Vi har mycket att ta i tu med privat, det kommer.”

Isabella och Odd gifte sig under 2013 och har två barn gemensamt, Gillis, 3 och Sally, 1.

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons