Artikeln innehåller reklamlänkar

Så glowar du som kändisarna – här är årets bästa highlighters

Vill du också omge dig med stjärnglans värdig en världskändis?

Då ska du satsa på riktigt bra glow-produkter i sommar. Eller varför inte blända dina fiender med årets bästa highlighters – som vi på redaktionen brukar säga?

Här är våra bästa tips för att fejka extra glow i sommar!

Bonjour Nudista – Awakening Skin Tint

BB-creme från L’Oréal Paris som fräschar upp huden och ger dig en solkysst nyans. Redaktionen gillar den här krämen för att den känns väldigt lätt och luftig på huden. 92& av ingredienserna ska dessutom vara av naturligt utsprung. Berikad med aprikosolja, grönt te-extrakt och antioxiderande E-vitamin.

Den hittar du HÄR! (länk till Apprl)

La Vie En Glow – Highlighting Powder Palette

Använd färgerna för sig själv, eller använd alla samtidigt för en look full av lyster och glöd. Framhäv med de ljusa färgerna, använd de mörkare till contouring och ge kinderna lite glöd med en kall, rosa nyans. Vi använde de här färgerna till ögonskuggor och fick ett sååå fint resultat (mixade med matta brunare skuggor för en fin balans).

Den hittar du HÄR! (länk till Apprl)

Highlight Kit Perfectly Illuminating från Pashion är veckans billigaste produkt. För under 100-lappen får du just nu hela den här paletten där det finns både varma och kalla puder-highlighter att gå loss med.

Du hittar den HÄR! (länk till Apprl)

Glow Mon Amour Droplets från L’Oreals serie “Glow Toolbox” droppar du enkelt i din foundation eller använder direkt på huden. Funkar också jättefint på kroppen såsom på axlar, nyckelben eller varför inte benen? Vi fastnade direkt för det billiga priset!

Du hittar den HÄR! (länk till Apprl)

Born To Glow Liquid Illuminator från NYX är en lätt och multifunktionell strobing highlighter. Använd som bas före foundation eller på kindbenen, i urringningen eller på amorbågen för en fräsch lyster.

Du hittar den HÄR! (länk till Apprl)

Sculpt & Glow Highlighter Stick från Models Own är en highlighter i stick, så att du lätt kan “måla” över den hud du vill ska skimra. Används för både ögon, ansikte och kropp!

Du hittar den HÄR! (länk till Apprl)

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

SENASTE NYTT!