Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så gick kändisarna klädda på Kristallen – här är plaggen

03 sep, 2018 
Såhär såg kändisarna ut på Kristallen – och här hittar ni plaggen!
Annons

Även om ni inte befann er på plats under Kristallen-galan 2018 så har ni säkert sett en skymt av vad kändisarna som gick på röda mattan hade på sig.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso kammade hem hela två stycken välförtjänta priser – årets tv-personligheter och årets program – för Wahlgrens värld och fick därför kliva upp på scenen för att ta emot pris mer än en gång. Ja, och så fick de ju även visa upp sina magiska kläder mer än en gång också, inte sant?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

För den som är nyfiken på vart Biancas magiska kostym kommer ifrån så har vi svaret! Den kommer ifrån By Malina (ps. Bianca har skippat skärpet i midjan på kavajen och därför ser den aningen annorlunda ut på modellen).

Annons

 

Hennes mamma Pernilla var klädd i en klänning från Asos, berättade hon på sin blogg. Däremot går det till vår besvikelse inte att hitta på hemsidan, men det finns en hel del liknande här. (reklamlänk)

 

Penny Parnevik kom i sällskap av sin pojkvän Douglas Murray (ja, ock också delar av familjen Parnevik så klart som även de var nominerade i kategorier). Penny glänste i plagg från Ida Sjöstedt.

Annons

 

Programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina entrade galan i en fantastisk röd klänning, även den från By Malina.

…. Visst blev man måttligt sugen nu att gå på gala och klä sig i något vackert? Mmm…. En dag får vi alla gå på gala (vi håller alla tummar och tår).

FOTO: Ibl, Stella Pictures

Annons