Så får du kändisarnas glow – här är 11 härliga produkter som ger dig lyster i vår

Så får du kändisarnas glow – här är 11 härliga produkter som ger dig lyster i vår
Snart är våren här och det är dags att äntligen få skina ikapp med solen. Gör som stjärnorna och ge din hud en extra glow boost med de här 11 härliga produkterna.
Annons

Den här ansiktsmasken från Peter Thomas Roth innehåller 24 karats rent guld och hjälper till att ge huden kraftfull lyster. Läs mer och shoppa här.  (reklamlänk via Apprl)

En viktig del i hudrutinen är serumet, som ska ligga under din ansiktskräm. Det här serumet från Lumene är berikat med vitamin C och nordiskt hjortron. Läs mer och shoppa här. (reklamlänk via Apprl)

Annons

Annons

Har du torr och känslig hy? Prova den här ansiktsoljan från Estelle & Thild som ger extra återfuktning och lyster. Läs mer och shoppa här.  (reklamlänk via Apprl)

I samma anda som ansiktsmasken har Peter Thomas Roth också tagit fram en fuktkräm i guld. Den innehåller ingredienser som omedelbart reflekterar och sprider ljus för att skapa en illusion av en felfri strålande och friskare hud. Läs mer och shoppa här.  (reklamlänk via Apprl)

En primer med glow är perfekt under din foundation! Den här från Jane Iredal hjälper huden att glimra. Läs mer och shoppa här.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Denna foundation från Lumene ska ge din hy en rejäl omgång lyster. Dessutom innehåller den solskyddsfaktor 20! Läs mer och shoppa här.  (reklamlänk via Apprl)

Inför sommaren ger vi gärna vår hy en solkysst look med en härlig bronzer, som den här från Max Factor! Läs mer och shoppa här. (reklamlänk via Apprl)

På kindbenen toppar vi gärna med en guldig highlighter. Den här från Ofra Cosmetics ger din hy en perfekt finish! Läs mer och shoppa här.     (reklamlänk via Apprl)

Annons

Ps. Vill du också ge kroppen lite extra lyster? Börja med den här djuprengörande duschkrämen från Rituals… (läs mer och shoppa här)  (reklamlänk via Apprl)

… Fortsätt med en kroppsskrubb, som den här härliga från Nuxe… (läs mer och shoppa här) (reklamlänk via Apprl)

 

Annons

… Och avsluta med en lätt brun utan sol. Den här från Apoliva lovar en solysst look på bara några timmar. Läs mer och shoppa här.  (reklamlänk via Apprl)

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…