Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så får du den perfekta blonda tonen

26 aug, 2018 
Silverschampoo bäst i test
Hur får man till den där perfekta blonda tonen utan en skymt av gula och varma toner? Här är våra bästa produkter.
Annons

Alla vi som har en ljusare nyans på håret vet hur jobbigt det kan vara att behålla tonen kall – om man nu vill ha en kall ton det vill säga. Det ljusa håret vill hela tiden vara varmt, trots att vi var hos frisören bara förra veckan och gick där ifrån med ett isande svall.

Jobbigt? tja, visst finns det betydligt jobbigare saker här i världen än hår som vill vara varmt i stället för kallt. Men (!) det finns ju faktiskt en alldeles utmärkt produkt som hjälper oss att få bort varma toner och gula partier. Vi pratar så klart om silverschampot.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Om ni är en av alla som jagar den kalla tonen i håret har ni säkerligen råkat ut för tusen produkter som lovar ett annat resultat än det som faktiskt blir i slutändan. Morr… att lägga pengar på produkter som inte funkar är så störigt.

För att sluta vara med om den där himla störiga känslan har vi plockat fram tre produkter till ditt hår som vi på redaktionen personligen rekommenderar och använder flitigt!

 

Silverschampoo

 

Man får aldrig glömma bort att silverschampot biter olika på olika hårtyper. Ett blonderat hår tar till exempel lättare åt sig av produkten, och i värsta fall kan det slå om till lila. Men om man följer rekommendationerna på flaskan så brukar det inte vara några problem.

FOTO: Ibl

Annons