TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så delar Jon och Janni upp miljonerna – ex-makarna avslöjar

13 sep, 2022 
Jon Olsson Delér och Janni Olsson Delér
Jon Olsson Delér och Janni Olsson Delér har generöst delat med sig av sitt lyxiga liv på sociala medier.
Men nyligen kom beskedet att de valt att gå skilda vägar.
Så kommer de dela upp sina förmögenheter.
Annons
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som giftaBrand logo
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

För en tid sedan kom en nyhet som landade som en stor chock för många – nämligen att ett av våra absolut kändaste influenserpar valt att skilja sig efter 11 år tillsammans.

Janni Olsson Delér, 31, och Jon Olsson Delér, 39, har tillsammans över två miljoner följare på sina sociala medier och har fans i hela världen. Under många år har paret delat med sig av vad som för många är ett drömliv – lyxiga resor, gigantiska villor och en fantastisk kärlek mellan varandra.

Paret har under sina år tillsammans fått två barn – Leon och Leia. Dottern fick de i fjol. Det senaste året har de dessutom flyttat från sin lyxiga villa i Marbella till Cypern och skaffat sig en sommarstuga i Sverige.

Därför valde paret att gå skilda vägar

Det var på Instagram som chockbeskedet kom när de gemensamt valde att gå ut med att de tagit det tuffa beslutet att gå skilda vägar.

Annons

I podcasten Two of a kind, som Janni har tillsammans med systern Michaela Delér berättar hon mer om detaljerna kring varför paret begärt skilsmässa.

– Det är inte så att vi har kommit på det här beslutet snabbt, det kan jag börja med att säga, det har ju pågått länge liksom. Och det är inte så att vi inte har provat allt. Det var inget lätt beslut av oss ändå, men man vill ändå dela på sig som vänner med respekt för varandra och ha en härlig stämning. Och jag tror att går det för länge i ett förhållande där det inte är bra, då blir det liksom dåligt för resten av relationen, förklarar Janni i podden och tillägger:

– Och vi kommer ju ändå alltid ha varandra i våra liv för vi har ju barn ihop. Så ja, trist.

Och paret verkar minst sagt ha en fortsatt bra relation till varandra och umgås fortfarande som vänner.

Så delar paret på sina förmögenheter – nu svarar de på frågan

En fråga som många av följarna ställer sig nu är hur Janni ska kunna försörja sig. Och just denna fråga tar de upp i sin senaste video på Youtube där de även går in på ytterligare anledningar till uppbrottet. Och det verkar som det minsta problemet.

När Janni tar upp frågan i videon tittar hon på Jon och ber honom svara på följarnas fundering.

– Vi kan bara säga så mycket som att det inte kommer att blir ett problem. Om vi splittar på våra tillgångar eller tar vår egen andel, det kommer inte göra någon större skillnad. Så jag hoppas att det svarar på era frågor, förklarar Jon.

FOTO: Instagram/Youtube

Annons