TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför valde Jon och Janni Olsson Delér att göra slut

26 aug, 2022 
JANNI OLSSON DELÉR, JON OLSSON DELÉR
Influencerparet Jon och Janni Olsson Delér har bestämt sig för att gå skilda vägar. Sedan dess att de gick ut med beslutet har följarna varit i chock och undrat vad som egentligen låg till grund.
Nu berättar Janni varför paret valde att göra slut.
Annons
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”Brand logo
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”

Janni Olsson Delér, 31, och Jon Olsson Delér, 39, har de senaste 11 åren varit ett av de absolut största influencer-paren på sociala medier. Deras följar-skara sträcker sig långt utanför Sveriges gränser och de har fans runtom i hela världen.

I flera år har de delat med sig av sin kärlek på sociala medier och i mångas ögon har de varit det mest perfekta paret och många följare hävdar att det är tack vare dem som de trott på äkta kärlek.

Det senaste året har mycket hänt för paret. De har bland annat flyttat från Marbella till Cypern och även investerat i en sommarstuga i Sverige. Förra året fick de även dottern Leia, vilket blev deras andra gemensamma barn.

Annons

Följarnas chock efter Jon och Jannis uppbrott

Men nu har deras kärlekssaga tagit slut. Det var i ett inlägg på Instagram som paret delade med sig av nyheten.

”Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigt i somras bestämde vi oss för att inte vara ett par längre.”, skrev Janni på Instagram.

Att Jon och Janni skulle gå skilda vägar var det absolut sista som många följare hade kunnat förvänta sig. I kommentarsfältet kryllar det av folk som uttrycker sin sorg.

”Wow, det där såg jag inte komma. Jag vet inte varför jag bryr mig så mycket, med tanke på att min enda koppling till er är att jag följer er på sociala medier. Det här säger allt om kraften som sociala medier har och hur fejk det kan vara. Jag hoppas att ni kan ta in all positiv energi och den negativa får ni ta med en nypa salt.”, skriver en person.

”Ifall de inte klarade det, då kommer den här världen aldrig ha äkta kärlek.”, skriver en annan.

Annons

”En av dem har varit otrogen, det är något som är säkert”, skriver en tredje.

Därför gjorde Jon och Janni slut – verkliga anledningen

I podden Two of a kind, som Janni har tillsammans med systern Michaela Delér berättar hon nu mer om beslutet med att skilja sig från Jon.

– Det är inte så att vi har kommit på det här beslutet snabbt, det kan jag börja med att säga, det har ju pågått länge liksom. Och det är inte så att vi inte har provat allt. Det var inget lätt beslut av oss ändå, men man vill ändå dela på sig som vänner med respekt för varandra och ha en härlig stämning. Och jag tror att går det för länge i ett förhållande där det inte är bra, då blir det liksom dåligt för resten av relationen, förklarar Janni i podden och tillägger:

– Och vi kommer ju ändå alltid ha varandra i våra liv för vi har ju barn ihop. Så ja, trist.

Hon väljer också att svara på alla kommentarer som kommit in från följare som undrar vad det egentligen är som hänt.

Annons

– Alla är ju lite såhär att de inte kan förstå det riktigt och de tror inte på livslång kärlek längre. Då får de ju se det här som ett exempel istället, hur man ska vara en separerad familj med barn liksom, säger Janni och fortsätter:

– Men så nu vet ni, jag behöver kanske inte gå in så mycket mer på det. Men inget har hänt, det är bara att man blivit vänner istället för ett par. Det är ju sådant som händer. Sedan så är det många som pratar om småbarnsåren men det handlar inte om det.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Annons