Så blir Big brother 2021 – ny programledarduo och fler avsnitt

28 jan, 2021 
Big brother 2021
Malin Stenbäck leder återigen Big brother – med en ny programledarduo!
Det kommer även ske en stor förändring jämfört med programmet som sändes i fjol.
Annons
Så blir nya Big Brother
Så blir nya Big Brother

Äntligen är det dags! Big brother 2021 står och väntar runt knuten. Den 15 februari är det premiär för programmet på TV4 och kanalen har utlovat att det inte kommer vara drama- och skandalfritt!

Malin Stenbäck, 33, kommer som förra året att leda programmet. Och hon är taggad till tusen!

– Jag älskar Big brother! Det är verkligen dokusåpornas dokusåpa och jag är så glad över att få vara med i år igen. Det kommer att bli 100 händelserika dagar, det lovar jag, säger Malin i ett pressmeddelande.

Men vilka bli Malins sidekicks? Det är något som kanalen valt att hålla hemligt ett bra tag – tills nu!

Istället för att satsa på riktigt kända namn har nu TV4 valt att satsa på två sidekicks som inte har lika mycket erfarenhet inom tv som Malin. De två tjejerna som kommer finnas vid Malin Stenbäcks sida är Arantxa Álvarez och Kirsty Armstrong.

Vad är Arantxa Álvarez och Kirsty Armstrongs roller i Big brother 2021?

Malin kommer att leda studioprogrammen tillsammans med Arantxa Álvarez. Så, vad blir komikern Kirsty Armstrongs roll i Big brother 2021? Jo, att djupdyka i händelserna i huset!

Annons

– Jag har alltid varit fascinerad av det mänskliga psyket och jag är superimponerad av de som ställer upp i programmet, säger Arantxa Álvarez i ett pressmeddelande. Hon fortsätter:

– Det ska bli spännande att se hur de fungerar i ett begränsat utrymme utan mobiltelefoner och sociala medier – jag tror att man antingen blir galen eller frälst.

Programledarna för Big brother 2021
Programledarna för Big brother 2021.

Stora förändringar i Big brother 2021

Big brother kommer inte att vara sig helt likt förra årets succé, tvärtom. Det är en hel del förändringar som kommer ske och redan har skett inför denna säsong.

Förändringar i Big brother 2021:

  • Nya programledare
  • Fler kameror
  • Tuffare utmaningar
  • Fyra fullmatade studioprogram i veckan
  • Dagliga sammanfattningar och livesändning dygnet runt

Själva Big brother-huset är nu uppfräschat och så redo som det går att bli för de nya deltagarna! De kommer att kliva in i livesändningen den 15 februari och försöka stanna i huset i 100 dagar.

Annons

Vinnaren av det sociala experimentet kammar hem en vinstsumma på en miljon kronor.

– Vi har verkligen fått till en bra blandning av deltagare i år och det kommer att bli en supersäsong. Därför känns det extra roligt att vi satsar hårt och har fyra studiosändningar i veckan istället för bara en, säger Joel Bendrik, exekutiv producent för programmet.

Big brother har premiär måndagen den 15 februari klockan 21:00 på Sjuan, TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons