Så blev det med Ola-Conny och Lindas förlovning vid uppbrottet

Ola-Conny Wallgren och Linda Persson

Tre månader efter Ola-Conny Wallgren och Linda Perssons förlovning gick paret skilda vägar.
Idag har paret hittat tillbaka till varandra.
Men hur blev det egentligen med förlovningen?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”
0:46

Efter reklamen: Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

(0:46)

Slå på ljud

Den folkkära Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 59, träffade ifjol sin stora kärlek Linda Persson. Sanningen är den att de är kollegor på det stora varuhuset där Linda jobbar i restaurangen och Ola-Conny ute i varuhuset.

Paret stormtrivdes i varandras sällskap och tog det stora steget att förlova sig! Men tre månader senare hade förhållandet gått i kras och uppbrottet var ett faktum.

Men så en dag tog Ola-Conny mod till sig och hörde av sig till Linda och idag har de återförenats och är lyckligt kära. Men vad hände egentligen med förlovningen när paret gick skilda vägar?

– Ja vi återupptog ju det igen. Det var som innan. Vi förlovade oss inte igen utan vi fortsatte bara där vi slutade. Så det var inga konstigheter, det föll sig naturligt, berättar Linda Persson i en intervju med Hänt.

Ännu vill hon inte avslöja några detaljer kring ett eventuellt bröllop men hon säger att det har kommit på tal.

– Men sånt kommer väl alltid på tal i ett förhållande.

Linda och Ola-Connys återförening – efter uppbrottet

Efter att paret hade återförenats berättade Linda hur det gick till när Ola-Conny tog mod till sig och hörde av sig. Det slutade med att de gick på en bröllopsfest som de va bjudna till och på den vägen är det.

– Ja, alltså det var såhär att vi avslutade ju proffesionellt och så men så kände Ola-Conny det att nej jag ska ta kontakt med Linda, jag saknar henne så mycket, så han smsade mig. Och så hade vi blivit bjudna på en bröllopsfest och så frågade han om jag ville följa med och på den vägen är det, förklarar Linda för Hänt.

Linda fortsätter att berätta att det var modigt gjort av Ola-Conny att höra av sig efter uppbrottet.

– Jag måste säga att han var väldigt modig som vågade ta kontakt med mig, säger Linda till Hänt och Ola-Conny fyller på:

– Ja, jag tänkte ju att tar jag mig inte mod så kan ju den bron bli bränd liksom. Jag tror nog många känner igen sig i det, det värsta som kan hända är att få ett nej. Men chansar man inget så vinner man inget heller. Och har du inte frågat så ångrar du dig alltid.

Så är relationen mellan Linda och Ola-Connys barn

De båda jobbar kvar på varuhuset Gekås och ses så ofta de bara kan när de är lediga. Lyckligtvis är de lediga samma helger och brukar då även passa på att umgås med Lindas barn.

– Jag har mina barn varannan helg och det är vår lediga helg. Vi är lediga samma helg så då blir det ju så, berättar Linda.

Linda har däremot inte haft möjlighet att träffa Ola-Connys barn än.

– Nej, faktiskt inte ännu, berättar Linda för Hänt och fortsätter:

– Jag har så fullt upp, jag jobbar ju hela tiden så jag hinner inte riktigt. Jag jobbar ju mest 11-20-pass och då försvinner ju hela dagen.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN