ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Tony och Martina Haags relation idag – efter bråket i Den stora hälsoresan

20 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Tony Andersson & Martina Haag
Ett år har gått sedan Martina Haag beslutade sig för att lämna Den stora hälsoresan efter att ha hamnat i bråk med den personliga tränaren Tony Andersson. Nu berättar Tony hur relationen till Martina ser ut idag.
Annons
Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina HaagBrand logo
Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina Haag

Ett år har gått sedan Martina Haag valde att hoppa av Den stora hälsoresan efter att inte riktigt ha känt sig bekväm med programmets upplägg. Nu berättar den personliga tränaren Tony Andersson sin sida av historien samt hur relationen till Martina ser ut idag.

Därför hoppade Martina Haag av Den stora hälsoresan

Anledningen till att författaren valde att lämna programmet var för att hon inte kände sig bekväm med att behöva lägga så mycket fokus på sin vikt som Tony önskade att hon skulle göra. I programmet får man se hur hon förklarar sin syn på situationen.

– Jag vill inte bli sådär att jag måste väga mig tre gånger om dagen för att jag ska få panik. Jag vill inte det Tony, är det så att du tvingar mig att göra det?, säger hon upprört.

Hon förklarade sedan att hon vill hålla fast vid den principen då hon har så många tjejer som följer henne och därmed inte vill bidra till någon vikthets. Nu berättar Tony om sin version av händelsen.

Annons

– Vi hade inte riktigt samma inställning till varför man ska väga sig. Jag vill ju att deltagarna väger sig och ger sitt midjemått samt berättar hur de mår till mig varje vecka så att jag vet att de inte har för lite att äta. Men Martina valde att tolka det som att jag har någon viktstress och vill att de ska väga så lite som möjligt, vilket är precis tvärtom, säger han innan han fortsätter:

– Så hon ville inte riktigt förstå vad jag tyckte men om hon upplevde det så så är det hennes känslor och upplevelser och jag kan ju inte säga att hon upplevde något fel. För om hon upplevde det så så var det så men hon uppfattade mig fel. Jag ville bara veta att de inte vägde för lite.

Så är Tony och Martina relation idag

Men trots att Martinas tid i Den stora hälsoresan tog slut där har relationen mellan de två fortsatt.

– Vi har haft kontakt efteråt och jag har inga som helst problem med att hon hoppade av på det sättet, och jag tror inte att hon har några som helst problem med mig idag heller. Det känns inte som det iallafall, säger han.

Och på frågan om de alltså har en fin relation idag så svarar han snabbt:

– Ja, det vill jag påstå!

Annons