LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Malin Berghagens relation till pappa Lasse Berghagen idag

30 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Malin & Lasse Berghagen
Efter Lasse Berghagen och Barbo "Lill-Babs" Svenssons skilsmässa kände Malin Berghagen väldigt mycket agg mot sin pappa. I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu hur relationen till Lasse ser ut idag.
Annons
Allt om Barbro Lill-Babs SvenssonBrand logo
Allt om Barbro Lill-Babs Svensson

Lasse Berghagen och Barbro "Lill-Babs" Svensson var ett par i flera år, och under deras tid tillsammans fick de också dottern Malin Berghagen. Men efter tre år som gifta valde de tillslut att gå skilda vägar, och separationen var något som påverkade Malin väldigt mycket.

Nu berättar hon hur relationen till sin pappa Lasse ser ut idag efter den svåra tiden.

Malin Berghagen om kampen efter föräldrarnas skilsmässa

Skilsmässan mellan Lasse och Barbo tog hårt på Malin, och under en intervju i Nyhetsmorgon har hon tidigare berättat om agget hon kände mot sin far.

– Jag märkte att vad än pappa sa när han inte kunde komma till något som jag skulle göra så kunde jag gå in i en känsla av att han inte valde mig. Det blev jag ganska trött på och försökte ganska länge jobba med det. Dels ville jag ta diskussionen med pappa, men jag blev ändå inte av med det. Det blev frustrerande, sa Malin då innan hon fortsatte:

Annons

– Så jag började tänka på hur jag skulle bli av med det, och insåg att jag måste gå in i förståelsen. Så jag försökte titta vad den här händelsen kom ifrån. När jag gick in i den förståelsen kände jag bara: Jag hade gjort exakt likadant. Då kom förlåtelsen. Då kom också känslan av att han inte gjorde något emot mig. Han gjorde bara något för honom, för att skydda sig själv. Då bara släppte det.

Så är relationen till Lasse Berghagen idag

Och mycket har hänt sedan Malin valde att förlåta. I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu hur relationen till sin pappa ser ut idag, och om insikten hon har fått efter alla dessa år.

– Den är jättebra. Men det är något som händer när man inte känner sig vald – jag fick jobba med det och fundera på om det verkligen var sant och det var det inte. Han var extremt kär i min mamma och var bara 22 år, hon hade dumpat honom och dragit till Oslo och blivit kär i Kristins pappa och det var löpsedlar över hela landet. Jag fattar att det var jobbigt för honom, säger hon.

Annons