Så är Leonore och Estelles relation egentligen – bilderna visar

Så är Leonore och Estelles relation egentligen – bilderna visar

Leonore och Estelle är kusiner och prinsessor av Sverige. Däremot bor de inte i samma land, då Leonore bor i USA med sin familj. Nu är de däremot återförenade och nu visar de upp umgänget.
5 underbart härliga stunder med kung Carl XVI Gustaf
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 39, har äntligen fått sätta sig på ett plan till Sverige efter drygt ett och ett halvt år i USA. Tillsammans med maken Chris O'Neill, 47, och barnen Leonore, 7, Nicolas, 6, och Adrienne, 3, är de nu åter på svensk mark.

”Hurra för att vara tillbaka hemma i vackra Sverige!!!”, skrev prinsessan Madeleine då i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har de njutit över att äntligen få återförenas med den svenska kungafamiljen. Och i vanlig ordning spenderas största delen av sommaren på Sollidens slott, på Öland.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip fattades på Solliden

Artister som Peter Jöback och Lena Philipsson har nyligen uppträtt på Solliden och självklart var kungafamiljen på plats i publiken.

Några som däremot har saknats på Öland är prins Carl Philip, 42, och prinsessan Sofia, 36, med deras söner. Enligt Svensk dam ville inte hovets informationschef Margareta Thorgren avslöja var de befann sig. Men de skulle snart vara på plats på Öland och återförenas med de andra.

En ganska trolig gissning på var Sofia och Carl Philip höll hus är att de troligtvis var hemma hos Sofias föräldrar i Älvdalen. Mormor och morfar vill ju såklart få träffa och lära känna lilla prins Julian. En annan gissning skulle också kunna vara att föräldrarna kom på besök och att de då skulle ha åkt till familjens landställe utanför Trosa.

Nya bilderna visar relationen mellan kusinerna

Planen för sommaren är att hela kungafamiljen ska samlas på Öland och äntligen få njuta av varandras sällskap igen. Somrarna på Solliden brukar bjuda på bad, ridning, fiske, hallonplockning och annat skoj – men framför allt en massa lek och kusinbus!

Kusinerna Estelle och Leonore verkar väldigt glada över att äntligen få ses igen. De är ju nästan lika gamla, det skiljer bara två år mellan dem och de har en hel del gemensamt. Båda är de ju storasystrar och är därför ansvariga och förståndiga till sina yngre syskon.

Nu visar nya bilder från Solliden hur kul Estelle och Leonore verkar ha och glädjen över att ha återförenats igen verkar total! De går alltid bredvid varandra och de sitter gärna bredvid varandra också.

Kungafamiljen
Magnus Johnsson/TT
KungafamiljenP
Magnus Johnsson/TT

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen Johan Östlings nya kärlek – efter skilsmässan från Maria

LÄS OCKSÅ: FÖRSVINNANDET Doktor Mikaels nya projekt

FOTO: Magnus Johnsson/TT, Janerik Henriksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN