TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Min mamma, din pappa–barnen fann varandra i programmet: ”Klickade”

27 maj, 2023 
CHRISTIAN, JENNIFER, MIN MAMMA DIN PAPPA
TV4:s nya storsatsning Min mamma, din pappa blev rena rama succén och det var flera som hittade kärleken under inspelningarna.
Även barnen Jennifer och Christian har hittat varandra.
– Det är så coolt när man hittar en sådan vänskapskemi, säger Jennifer till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

Den första säsongen av Min mamma, din pappa är slut och det blev stor succé! Kärlek blommade ut under veckorna som deltagarna tillbringade i Villa kärleksudden och hemma i tv-sofforna blev tittarna ofta berörda.

Det blev en hel del kärlekspar inne i villan men distansen var ett problem för många och såhär i efterhand är det ett par som fortfarande håller ihop och kilar stadigt; nämligen Sigrid Åhs, 49, och Emil Berger, 47.

Därför tog det slut mellan Pia och Lennart efter inspelningarna

Ett par som lämnade villan som ett par var Pia Hjälmkrona, 58, och Lennart Kingsson, 53. De var så kära i varandra och valde att lämna i förtid, men dessvärre blev distansen ett problem och de är inte ett par idag.

Annons

”Vi är goda vänner och lika så våra unga vuxna. I en bubbla så är allt möjligt men utanför när verkligheten kommer ikapp så blir det betydligt svårare med olikheter och avstånd. Vi alla har fortsatt kontakt vilket är fantastiskt eftersom vi blev så goda vänner. Jag och Lennart är självklart vänner då han är en fantastisk man”, skrev Pia i ett meddelande till Hänt.

Jennifer och Christian fann varandra – relationen idag

Däremot har deras barn Jennifer Walter, 28, och Christian Hjälmkrona, 23, hållit kontakten. Jennifer har berättat för Hänt i en livesänd intervju om relationen.

– Nej men det var så sjukt för när jag kom in till de här barnen då så dröjde det typ 10 minuter innan jag klickade direkt med Christian. Han berättade att han hade sin mamma där och så, säger Jennifer och fortsätter:

– Christian var ju den som jag klickade allra bäst med och jag kände bara "snälla rara, om det finns någon där uppe som lyssnar på mig, gör så att min pappa blir kär i Christians mamma för då har jag en lillebror på riktigt".

Kan det bli något mellan er två då?

– Nej det är verkligen bara vänskap. Det är så coolt när man hittar en sådan vänskapskemi direkt och verkligen känner att "gud var har du varit hela mitt liv?". Jag ser ju verkligen honom som en lillebror på riktigt, så det är ingen chans till romans på det sättet.

I ett nytt inlägg på Instastory visar nu Jennifer upp relationen.

”Min bästa”, skriver hon.

PIA HJÄLMKRONA

FOTO:

Annons