LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas okända dotter Elli Yaegers stora lycka – visar upp resultatet

25 maj, 2023 
Simon Lundh
Anna Anka och Elli
Anna Ankas dotter Elli medverkade i Svenska Hollywoodfruar.
Sedan dess har hon växt upp och fokuserat på sin hobby.
Nu visar hon upp resultatet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Anna Anka, 52, blev ett välkänt namn i Sverige efter sin medverkan i programmet Svenska Hollywoodfruar, där vi vi fick följa hennes vardag. Anna har sedan tidigare barnen Elli, 21, med och Ethan, 17, med två olika pappor.

Dottern Ellis framtidsplaner efter studierna

Dottern Elli bor sedan en tid tillbaka i Texas där hon pluggar. Förutom sin utbildning har även ett stort intresse för hästar och ridsport i synnerhet. Ett intresse som hon kombinera med sina studier. Något som hon tidigare har berättat om i en intervju med Hänt.

– Ja, jag åker fram och tillbaka så mycket som jag kan i kombination med skolan och med ryttarlaget i skolan. Men jag har mina egna hästar utanför skolan, sa hon och fortsatte:

– Jag har två här som jag tävlar med i Florida och sen har jag tre hästar på en farm i Kalifornien. De är avelssto så vi avlar på dem.

Elli har högt uppsatta mål med sitt utövande av ridsporten och drömmer om stora mål i framtiden även om studierna ta upp mycket tid.

Annons

– Min passion är hästar, jag har mål som OS och VM och sådana saker. Jag måste bli klar med skolan innan jag ens kan tänka på det, sa hon då.

Anna Ankas dotter Elli visar upp lyckan – bilderna visar

Ellie Yaeger har ett stort intresse för hästar och tävlar även med dem. Något som går att följa på hennes Instagram. Nu väljer Ellie att visa upp det lyckliga beskedet. Där hon bland andra nämner hennes och sin häst Illusion CLs framgångar i olika tävlingar.

”Illusion CL hade en fantastisk första utflykt i Kalifornien! Vecka 1 var han 2:a i 1.30 JR/AM Classic. Vecka 2 vann han öppningsdagen av 1.40 JR/AM och var 2:a i 1.40 JR/AM Classic! Tack alla för två fantastiska veckor!”, skriver hon på Instagram.

FOTO: Privat/Olle Sporrong/EXP/TT

Annons