LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Fredrik och Filippa Reinfeldts relation idag – efter skilsmässan

22 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Elva år har gått sedan Filippa och Fredrik Reinfeldt gick skilda vägar efter 20 år som gifta. Såhär ser deras relation ut idag!
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Fredrik och Filippa Reinfeldt var ett av Sveriges kändaste par och var gifta i över 20 år. Men plötsligt kom beskedet som chockade hela Sverige – den berömda duon hade bestämt sig för att gå skilda vägar.

11 år har nu gått sedan den omtalade separationen. Såhär ser deras relation ut idag.

Fredrik och Filippa Reinfeldts skilsmässa

Det var år 2012 som Roberta Alenius, presschef hos statsministern, skickade ut mailet som skulle få Sveriges alla stora tidningsredaktioner att gå varma.

”Hej! Här kommer ett mail för att informera er om att Fredrik och Filippa Reinfeldt har separerat. Fredrik Reinfeldt kommer att vara folkbokförd på familjens gemensamma bostadsrätthus”, skrev Roberta i mailet.

Separationen blev som väntat väldigt mediebevakad och alla ville veta anledningarna bakom den, utåt sätt, plötsliga skilsmässan. Tiden efter det offentliga meddelandet blev därför tuff för alla inblandade, och i en intervju med Dagens industri har Filippa tidigare tagit upp alla rykten och spekulationer kring hennes relation som förekom och fortfarande förekommer.

Annons

– Om jag ska avfärda ett rykte då kan jag aldrig sluta avfärda rykten sedan. Det är min vardag, så här har jag det varje dag, särskilt det senaste året. Du behöver bara surfa lite på internet om du vill ha fler rykten, sa hon då.

Men som tur var hade hon några trogna vänner som stod vid hennes sida genom allt, och för tidningen Tara har hon berättat vad det faktiskt betytt för henne.

– När det kommer till kritan är det några få jag vänder mig till, vi som följt varandra i många år. Det var skönt, för ett uppbrott är alltid ett uppbrott, sa hon då.

Så är Fredrik och Filippas relation idag – 12 år efter skilsmässan

Men tiden läker alla sår och idag har både Fredrik och Filippa gått vidare i livet. Men trots att de inte längre är ett par har de trots allt barnen Erik, Gustav och Ebba tillsammans och kommer därför alltid vara en del av varandras liv på ett eller annat sätt. Och av Filippas Instagram att döma verkar det inte bara vara Fredrik från släkten Reinfeldt som hon är på god fot med.

I ett av hennes senaste inlägg kan man nämligen se att hon hade en mysig kväll tillsammans med sonen Erik och sin gamla svärmor Birgitta Reinfeldt. På Fredriks boksläpp år 2015 kunde man även se Filippa närvara för att stötta sin ex-make.

Annons