bachelor 2022

Så är relationen mellan Filippa och Christoffer efter Bachelor 2022

FILIPPA, CHRISTOFFER, BACHELOR 2022

Inför Christoffers slutval i Bachelor stod det mellan Alicia och Filippa. Det var Alicia som fick hans sista ros.
Nu berättar Christoffer och Filippa om deras relation till varandra idag.
Bachelor Filippa Kronholm bryter ihop med Malin Stenbäck
0:27

Efter reklamen: Bachelor Filippa Kronholm bryter ihop med Malin Stenbäck

(0:27)

Slå på ljud

Christoffer Levi, 32, och Sia Hatami, 34, är killarna som sökte kärleken i Bachelor 2022. Men säsongen blev dramatisk och händelserik och redan efter halva säsongen hade Sia bestämt sig för att dela ut sin sista ros.

– Varför jag är här i dag är för att jag har tagit ett beslut och det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, berättade Sia i programmet.

Det här ledde ju såklart till ett bachelor-bortfall och då fick Christian Nicolaisen, 37, kliva in. Christian fick samtalet från produktionen och två dagar senare var han på plats på Kreta. Christian har tidigare berättat för Hänt att det egentligen var tänkt att han skulle vara med redan från början. Men han lät sig inte övertalas direkt och då hade platserna gått till Sia och Christoffer.

Därför höll det inte mellan Alicia och Christoffer

Christoffer blev med andra ord den enda bachelorn som var med under hela äventyret och inför hans slutval stod det mellan Alicia Ärleskog, 25, och Filippa Kronholm, 26. Det visade sig till slut att det blev Alicia som fick hans sista ros.

Efter inspelningarna dejtade Alicia och Christoffer i två veckor innan Alicia valde att avsluta det hela. Christoffer har tidigare berättat för Hänt om anledningen till varför det tog slut med Alicia.

– Jag kände stress och press. Sen dessutom att hon jobbar helger, det gör inte jag. Vi har avstånd mellan varandra. Och att jag hade då en tydlig inställning som var att det sista jag vill är att det ska rinna ut i sanden. Men det blev lite för mycket. Hon behövde egentligen landa lite och jag behövde också landa. Men jag skulle väl låtit henne landa lite mer om man säger så, förklarade han för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bachelor-Filippa om relationen till Christian idag

I skuggan av kärlekslyckan med Alicia stod en sårad och hjärtekrossad Filippa. Nu berättar hon för Hänt om känslorna för Christoffer idag – flera månader efter inspelningarna.

– Jag har ju liksom inte släppt taget, jag har ju gått runt och varit kär i honom hela den här tiden. Alltså jag tänker ju att han kanske fortfarande hoppas att det ska bli något mellan honom och Alicia, för han valde ju ändå henne. Så jag har ju inte vågat flörta med honom, säger Filippa till Hänt och fortsätter:

– Vi har ju snackat lite grann, men det är mest så här, hur mår du, mår du bra, var det jobbigt. Bara kolla att man mår bra, det har inte varit såhär ”ska vi ses”, även fast jag kanske har velat så har inte jag vågat. Eftersom jag tänkt att han fortfarande vill med Alicia.

I en livesänd intervju med Hänt uttalar sig även Christoffer om relationen till Filippa efter inspelningarna.

Har du och Filippa setts något i efterhand?

– Nej det har vi inte. Grejen är att igår hade vi en avslutningsfest så det var väldigt kul och då fick man ju träffa många av tjejerna. Filippa var där, Alicia var där och det var känslosamt. Men ändå avsluta på topp, även om det är mycket känslor liksom, säger Christoffer till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN