Så är Benjamin Ingrossos och Nina Glimsells relation idag

Så är Benjamin Ingrossos och Nina Glimsells relation idag
Förra veckan avslöjade Nina Glimsell att hon och Benjamin Ingrosso haft en flirt. Han har inte uttalat sig om relationen, men ett drag på Instagram hintar om hur deras relation till varandra är idag.
Annons

Dokusåpa-profilen Nina Glimsell blev känd i och med sin första medverkan i Paradise hotel. I programmet kunde tittarna se hur hon och Marcelo Pena föll för varandra, och kort efter inspelningarna blev Nina och Marcelo sambor i Stockholm. Men relationen fick ett slut strax innan Marcelo ännu en gång packade väskan för att bege sig till Mexiko för att spela in en säsong till av Paradise hotel.

Annons

Vad han inte visste då var att Nina kort där efter gjorde samma sak, och dök upp i samma säsong som en joker. Men det var en krossad Nina som tittarna kunde ta del av, och både under och efter säsongen mådde Nina väldigt dåligt.

Produktionen fick under säsongens gång ta emot en del kritik från tittarna, som ansåg att det inte var rätt att han med Nina i programmet med tanke på hennes mående.

Annons

Ninas ord om Benjamin Ingrosso

Nu är Nina tillbaka i tv-rutan, men den här gången ser vi henne i Celebrity Ex on the beach. Och även den här gången föll Nina för någon under inspelningarna. Tittarna kan se att hon och Dennis Mlivic fått upp ögonen för varandra, och idag på hemmaplan är de ett par.

När Nina förra veckan gästade podcasten Sweet but psycho, som drivs av Josephine Qvist och Elin Skog, avslöjade hon för första gången att hon haft en liten flirt med artisten Benjamin Ingrosso.

– Det var jättekul. Han är jättetrevlig, så inga hard feelings.

Avslöjandet kommer efter att hon blivit ombedd att berätta vem den kändaste hon legat med är.

– Jag har inte skrivit på något papper, skämtar Nina och tillägger:

Annons

– Jag tror inte att han kommer att bli arg.

Markeringen efter uttalandet

Benjamin Ingrosso å andra sidan har inte uttalat sig om deras relation eller tid tillsammans. Men på Instagram följer han inte Nina, och hon följer heller inte honom tillbaka.

Men om Nina och Benjamin har följt varandra en gång i tiden är oklart.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…