Så är Adde och Agnes von Corswants relation idag – efter Ex on the beach

I årets säsong av Celebrity Ex on the beach har reality-stjärnorna Adde Mijanovic och Agnes von Corswant en minst sagt komplicerad relation.
Nu berättar Agnes för Hänt hur deras relation ser ut idag.
Slå på ljud

Den nya säsongen av Celebrity Ex on the beach är i full gång, och som väntat har tittarna bjudits på en hel del drama, känslor och äventyr. I årets säsong av reality-serien har stora profiler som Josephine Qvist, Haidar Juma och Sara Bolay tagit plats i tv-rutan, och än är det inte över.

Än annan välkänd profil som är med är Andrijano Mijanovic, även kallad Adinatoor. Han har varit med i flera tidigare säsonger av programmet, och är även känd för sitt förhållande med den andra reality-stjärnan Anna-Lisa Herascu.

LÄS OCKSÅ: Paradise hotel-profilen avslöjar könet på bebisen

De har haft ett stormigt förhållande med många uppbrott genom åren och än idag verkar det inte vara helt över. För när Andrijano får upp ögonen för Agnes von Corswant inne i huset stoppas han av sina känslor han fortfarande har kvar för sitt ex.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Adinatoors komplicerade relation med Agnes von Corswant

Inne i huset har Adde och Agnes myst en hel del, men på grund av Addes känslor för Anna-Lisa har de aldrig tagit det riktigt hela vägen. Det är när Adde och Agnes är själva på övervåningen som Agnes berättar varför.

– Jag är ganska osäker på Adde. Så ja, det är klart att jag vill hålla mina känslor lite stängda och inte gå på vad som helst. Jag har lärt mig det liksom. Jag är en egen person och jag tänker inte vara en brud som är lite blåögd och sitter där och bara "men va, jag trodde han gillade mig", säger hon innan hon fortsätter:

– Jag tycker jättebra om honom. Det gör jag. Men jag stänger också av mig själv. Jag vill inte komma emellan honom och hans ex. Jag hör ju hur han pratar om henne.

Men när Adde hör Agnes version av situationen håller han inte riktigt med.

– Det har inte varit en fyllegrej för mig på det sättet som Agnes har beskrivit det. Utan det har verkligen varit att jag har velat hålla på med Agnes, men sen har jag inte gått hela vägen men det har jag redan förklarat för Agnes varför, säger han innan han fortsätter:

– Det handlar om att mitt hjärta tillhör någon annan. Jag har varit singel i ett år men jag har inte kunnat träffa någon på det sättet för att jag har haft känslor för mitt ex. Men hade det varit andra omständigheter hade jag ju varit med Agnes 100%.

Så ser Adde och Agnes relation ut idag

Adde och Agnes relation har minst sagt varit komplicerad inne i huset, och när Hänt når Agnes berättar hon att de idag inte har någon kontakt.

”Idag har vi ingen kontakt, men vi är inte osams”, skriver hon.

Hon understryker även att hon idag är singel och att hon och Adde inte dejtar.

LÄS OCKSÅ: Så är Niklas och Jasses relation efter romansen i Ex on the beach

LÄS OCKSÅ: Josephine Qvists regelbrott i EOTB som tittarna inte får se

SENASTE NYTT!