Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ändrar TV4 kvällens direktsändning – efter Lill-Babs död

07 apr, 2018 
I kvällens sändning av Stjärnornas stjärna väljer TV4 att hylla och hedra den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som i tisdags gick bort i cancer.
Annons

Under tisdagen möttes vi av det tunga beskedet om att den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gått bort i cancer, 80 år gammal. Med anledning av hennes bortgång väljer nu TV4 att göra om kvällens sändning av tv-programmet Stjärnornas stjärna.

– Genom en specialinledning av lördagens direktsändningen kommer vi att hylla och hedra minnet av Lill-Babs. Och uppmärksamma vad hon betytt för hela artistsverige, säger

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hans Abrahamsson, exekutiv producent för programmet till Aftonbladet.

En av de artister som medverkar i programmet är Tommy Nilsson, 58, som har haft en extra nära relation till Lill-Babs. I flera år var han gift med hennes och Lasse Berghagens, 72, dotter Malin Berghagen, 51, och tillsammans med henne har Tommy barnen Linn Nilsson och Isak Nilsson. Men att ställa in sin medverkan i kvällens program på grund av Lill-Babs bortgång var för honom aldrig på tal.

Annons

– Barbro har tittat och så där och hejat så det känns kul. Jag kommer gå in och sjunga för Barbro och för mina barn och för alla andra det bästa jag bara kan, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Är man artist så ställer man sig på scenen om man inte har brutit alla ben i kroppen. Och till och med då hade hon nog sett till att man rullat in henne för att hon skulle sjunga. Det vore en skymf mot henne att inte gå upp och sjunga.

Precis efter förra veckans sändning fick han chansen att besöka Lill-Babs för att ta ett sista farväl av henne på sjukhuset.

Foto: IBL

Annons