LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Runar Sögaards ekonomiska bakslag med ex-frun Jessica Karlsson – talar ut om huset

29 jun, 2023 
Frida Eklöf
Elin Jonasson
Runar Sögaard
Runar Sögaard bodde tillsammans med ex-frun Jessica Karlsson i tio år.
Nu öppnar han upp om det ekonomiska bakslaget med huset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Runar Sögaard slår hål på ryktena: "Jag är inte hemlös"Brand logo
Runar Sögaard slår hål på ryktena: "Jag är inte hemlös"

Runar Sögaard, 55, blev ett känt ansikte i media när han träffade Carola Häggkvist, 56. Paret var ett av de mest uppmärksammade kändis-paren i Sveriges historia. Och intresset för Runar och Carola var så pass stort att det skapade stora rubriker på löpsedlarna dagligen.

Runar och Carola gifte sig 1990, men tio år senare valde de att gå skilda vägar. Tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard. Tiden gick och så småningom fann Runar kärleken i Jessica Karlsson som han idag har två söner med. Men 2017 valde Jessica och Runar att skilja sig.

Runar Sögaards ekonomiska bakslag med huset

När paret tio år senare valde att gå skilda vägar så bodde Jessica kvar i lyxvillan utanför Stockholm. Något som kom att bli kostsamt för Runar.

– Hon hade ju huset hela tiden, i och med att jag var entreprenör och egenföretagare så ville vi bara se till att den aldrig skulle riskera någonting. När vi gifte oss skrevs huset på henne och då var det värderat till 5,9 miljoner och när jag flyttade därifrån har hon sålt det för nästan 40 miljoner kronor, säger Runar till Hänt.

Annons

När Hänt frågade Runar om huset var hans från början, så berättar han att det var Jessicas men att det var han som såg till att renovera det.

– Nej, huset var hennes, men det var jag som såg till att det kunde säljas för 40 miljoner. Huset byggdes till och fördubblades, det var ett rätt stort projekt, säger Runar.

Enligt Expressen har huset i Nacka en boyta på 231 kvadratmeter och en tomtyta på hela 5274 kvadratmeter. Så det är inget litet hus som ex-paret bodde i.

Runars Sögaards besked om kärlekslivet: ”Ganska nöjd”

Men hur går det då för Runar när det kommer till kärlekslivet idag? När Hänt träffade Runar passade vi på att fråga om han har en ny kärlek i livet idag.

– Kärlekslivet är dött, helt dött. Dels har jag inte tid för det, jag har en del jobb nu och sen har jag ju mina ögonstenar, de tar den lilla tiden extra som jag har. Sen känner jag mig ganska nöjd, jag känner mig jättenöjd med livet just nu, säger Runar och fortsätter:

– Jag håller inte på och letar, det gör jag inte, utan det får komma och den som kommer blir förmodligen väldigt bra, och förhoppningsvis blir det bättre än vad det varit.

FOTO: HÄNT TV

Annons