Runar om sonens känslosamma sms: "Dunkade lite extra i hjärtat"

Det drar ihop sig till final i "Biggest loser VIP" och i kvällens avsnitt blir allt lite extra känslosamt för deltagarna. Speciellt för Runar Sögaard – som får ett rörande meddelande från sonen Amadeus.

Det har gått fem veckor sedan deltagarna gjorde entré på slottet i årets Biggest Loser VIP och det är nu dags för den absolut sista invägningen före finalen. Men det är inte bara träning, kost och kilon som gör det extra känslosamt för de tävlande – utan också abstinensen efter att ha varit borta från sina familjer i över en månad.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

I kvällens avsnitt får deltagarna därför lite extra kärlek från sina nära och kära i form av varsitt sms. Och det är en tårögd Runar Sögaard, 50, som får ta emot ett minst sagt kärleksfullt meddelande från sin son Amadeus, 19, som han har tillsammans med exfrun Carola Häggkvist, 51.

I meddelandet står det:

“Hej pappa. Nu saknar vi dig här hemma, men vi alla visste väl att du skulle vara borta maximala tiden. För om det är någon som aldrig ger sig och är med i något för att vinna det så är det du. Vi har rensat bort allt godis och Pepsi Max hemma också, så det är väl det som inte kommer att finnas kvar när du är tillbaka. Kör hårt nu, vi längtar tills du är hemma igen! Love u”.

Efter meddelandet har Amadeus också gjort ett hjärta till sin pappa. När Runar läser meddelandet högt för sig själv blir han rörd och det glittrar i ögonen framför kamerorna.

– Jag och Amadeus är sjukt tighta, så det var otroligt härligt att få sms från honom, precis som det alltid är. Då började det dunka lite extra i hjärtat, när hans nummer kom upp på displayen, säger Runar Sögaard i programmet och fortsätter:

– Man får ju ännu mer abstinens när man får bild och sms. Han är min ögonsten, den där rackaren. Det är alltid lika underbart att få sms och hjärtan och “puss och kram” och allt vad det är. Det är lycka.

Nervös väntan för Anna Book i finalen av Biggest Loser VIP.

Slutresultatet visas upp.

Anna Book vann Biggest Loser VIP 2017 när hon gick ner 22,7 kilo totalt. 

Anna Book – överlycklig vinnare av Biggest Loser VIP

Kramkalas efter att Anna Book vunnit Biggest Loser VIP.

Biggest Loser VIP 2017

Jonas Hallberg

Runar Sögaard

Loulou Lamotte

Morgan Karlsson

Camilla Henemark

Anna Book

Jan "Blondie" Hammarlöf 

LÄS OCKSÅ: Storbråket i Biggest Loser VIP: ”Var som ett dårhus”

LÄS MER: TV4-profilens tårar i Biggest Loser: ”Tar på psyket”

“Biggest loser VIP” sänds 21.00 ikväll, tisdag, på Sjuan.

SENASTE NYTT!