LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Roy Fares visar upp bebislyckan – bekräftar glädjen

04 jul, 2023 
Moa Risberg
Roy Fares
Kändiskonditorn och tv-profilen Roy Fares berättar om lyckan.
I på instagram delade han med sig av nytillskottet i familjen.
Nämligen att han blivit farbror till en liten tjej.
Annons
Heta kyssen på röda mattan – snackisarna från PolarprisetBrand logo
Heta kyssen på röda mattan – snackisarna från Polarpriset

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Roy Fares, 38, är kokboksförfattaren och kändiskonditorn som vi sett baka härliga bakelser i tv-program så som Dessertmästarna, Mitt kök och Godkväll.

Utöver sina medverkan i TV, driver stjärnbagaren även sina egna Caféer i Stockholm och Göteborg tillsammans med konditorn Mattias Ljungberg.

Delar med sig av familjelyckan ”Hjärtat smälter”

Roy Fares lever tillsammans med pojkvännen Johan Lundberg i deras lägenhet i som ligger centralt i Stockholm. Nu delar han med sig om den senaste lyckan i familjen i ett inlägg på Instagram.

Nämligen att hans bror Fadi Fares och frun Anna Fares har fått tillökning i familjen. Denna gången har de blivit föräldrar till en dotter, som ska få heta Nea.

Paret har sedan tidigare den äldsta sonen Oliver, 11, och den nu mellersta sonen Louie, 5, som Roy Fares även är gudfar till. Såhär skriver Roy på Instagram om att bli farbror igen.

”Hjärtat smälter!! Jag har blivit farbror för tredje gången åt en liten tjej, välkommen till världen fina Nea! Så mycket kärlek man redan känner för denna lilla skatt!”

Familjen Fares växer

Roy Fares ingår i den stora familjen Fares och är kusin med regissören Josef Fares och skådespelaren Fares Fares. Det är inte bara Roys bror Fadi som har bidragit med att utöka familjen Fares, även filmbransch bröderna Fares och Josef har på varsitt håll bildat familjer.

Annons

Josef Fares, 45, har tillsammans med influencern och yoga-profilen Josefin Dahlberg, 33, två döttrar. Mio som paret fick 2020 är äldst av barnen och Zoe som de fick 2022 är yngst i familjen.

Även brodern Fares Fares, 50, har satsat allt på att bilda familj under de senaste åren. Tillsammans med frun och konstnären Clara Hallencreutz Fares, 38, har han två barn. Paret fick tillsammans sitt första barn sonen Ziggy 2019, ett år senare gick de ut med att de väntad sitt andra barn. 2021 välkomnade paret sin andra son som fick namnet Tino.

FOTO: Instagram

Annons