TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Josef Fares nya glädjebesked – 3 månader efter dottern Zoes födsel

11 jul, 2022 
Josefin Dahlberg. Josef Fares.
FIlmregissören Josef Fares och influencern Josefin Dahlberg har två döttrar tillsammans.
Under det egna sommarpratet i P1 berättar Josef om kärleken till barnen – och ger dessutom lyssnarna ett riktigt glädjande besked!
Annons
Bill Skarsgård om relationen till Jonas Åkerlund: "Älskar honom"Brand logo
Bill Skarsgård om relationen till Jonas Åkerlund: "Älskar honom"

Det var i våras som filmregisörren Josef Fares, 44, och influencern Josefin Dahlberg, 32, välkomnade deras andra gemensamma barn tillsammans. Dottern Mio, 1, välkomnade lillasystern Zoe, som snart är tre månader gammal.

Regissören har haft stora framgångar i spelbranschen senaste tiden och ägnar stora delar av avsnittet i Sommarprat i P1 med att prata om den tuffa tiden och motgångarna bakom succén, som också drev honom att kämpa för drömmen.

Josef Fares om hur livet som pappa har förändrat honom

Men trots det djupa fokuset på spelbranschen och företagsamhet i sommarpratet är kärnan ändå Josefs känslor och tankar kring papparollen.

– Jag vill verkligen fokusera på mina barn och vara så närvarande jag kan. Jag vill inte bli en sån förälder som bara reser bort och jobbar hela tiden och projicerar sina drömmar, säger Josef.

Annons

Vidare berättar han att han aldrig tidigare förstått den otroliga kärlek en förälder kan ha till ett barn. Det var inte förrän han själv blev pappa som han kunde känna igen sig i ”töntiga” föräldrabeteenden, så som att vilja visa bilder på barnen för främlingar och prata om deras framsteg konstant.

– Om jag är borta bara en eller två dagar från mina döttrar saknar jag dem något så sjukt mycket. Jag vill inte missa en sekund med dem, tiden går ju så fort, säger han och fortsätter med en nyanserad sammanfattning av föräldraskapet:

– Att vara pappa är kämpigt, men också fantastiskt!

När Josef prisades på The game awards i Los Angeles, USA i december höll han ett uppmärksammat tal som han tillägnade båda döttrarna.
När Josef prisades på The game awards i Los Angeles, USA i december höll han ett uppmärksammat tal som han tillägnade båda döttrarna.

Josef Fares nya glädjebesked – tre månader efter dotterns födsel

För tre månader sedan välkomnade Josef dottern Zoe. Han är nu tvåbarnsförälder till två vackra döttrar. Och med ett blomstrande privatliv har Josefs helt ändrat inställning gällande framtiden.

Annons

Han berättade nämligen att han slutade göra film helt och hållet efter succéfilmen Farsan, eftersom han tappat lusten... men att de lustfyllda känslorna för filmskapandet är något han nu återfått, under åren i spelbranschen.

– Än idag får jag frågan om när nästa film kommer ut och det är smickrande att folk fortfarande vill veta det. Som jag sagt förut är det sjukt viktigt med passionen och nu kan jag äntligen säga att jag kommer göra mer film!, berättar han glädjande och fortsätter:

– Jag känner den där lusten igen och kommer garanterat släppa en till film. Jag vet inte när, men det är nog inte så långt bort. Det kommer vara något riktigt utflippat, som förvånar och som är härligt, glatt och publikfriande. Det är riktigt skönt att ha hittat passionen för berättandet igen, för det var ju det som var helt borta när jag jobbade med film förut, avslutar han.

Vi ser fram emot att se vad du gör härnäst Josef och gratulerar dig till det kärleksfulla förhållandet till döttrarna!

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons