LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Clara Hallencreutz och Fares Fares väntar sitt andra barn

30 dec, 2020 
Clara Hallencreutz och Fares Fares
Foto: TT/Instgaram
Clara Hallencreutz och Fares Fares har tillsammans sonen Ziggy.
Nu väntar de sitt andra barn, avslöjar Clara på Instagram.
Bebisen är beräknad att födas i maj 2021.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Skådespelaren Fares Fares, 47, och konstnären Clara Hallencreutz, 35, fann kärleken i varandra för två år sedan. Under flera månader höll de relationen hemlig men till slut bekräftades den stora kärlekslyckan.

I början av september 2019 blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn – sonen Ziggy. Sedan dess har paret flitigt delat med sig av uppdateringar gällande familjelivet och lyckan är total.

Att bli föräldrar var något nytt för både Fares och Clara. När Fares gästade intervjuprogrammet Luuk & Hallberg på SVT delade han med sig av sina tankar kring förlossningen.

– Jag var väldigt närvarande och var med Clara konstant. Jag var nära henne hela tiden och väldigt uppmuntrande och peppande. Jag tror att hon upplevde mig som ett väldigt bra stöd, sa han då i programmet.

Clara Hallencreutz gravid med parets andra barn

Under onsdagsmorgonen avslöjade Clara att familjen väntar tillökning. I maj beräknas nämligen parets andra gemensamma barn födas, skriver Clara på Instagram.

Annons

”Hej magen, jag är din storebror. Längtar efter att träffa dig i maj, vem du än är”, skriver hon till en bild på sig och Fares, där sonen Ziggy tar på Claras gravidmage.

Sedan i höstas driver Clara den populära podcasten Lyckojägarna tillsammans med Marie Serneholt. Det senaste avsnittet av podcasten har nu vännerna valt att ägna åt att prata om just graviditet och tankarna kring att skaffa barn. Efter att ha avslöjat graviditeten fortsätter Clara Hallencreutz nämligen sitt inlägg med att berätta om vad hon och Marie tar upp i det nya avsnittet.

”Nu ligger veckans podd avsnitt av Lyckojägarna ute & det handlar om BARN, ett förbaskat känsligt ämne men som ofta behandlas väldigt slarvigt. Jag har så många coola brudar i min närhhet där vissa har valt att bli mammor & försöker på olika sätt hitta sin roll i det, vissa krigar för att bli mammor mot alla odds & vissa har valt att inte bli föräldrar. Frågan om att vilja ha barn är så otroligt privat & känslig & trots det målar samhällets normer upp den som den enda vägen till lycka”, skriver Clara och fortsätter:

Annons

”Såklart är det inte rätt att boxa in oss i samma norm för vi har ju alla våra egna bilder av vad vi vill & kan. Valet måste kännas som ett val utan utomstående press. Vägen kan vara fantastisk & häftig och den kan var vara smärtsam & ångestfylld och den kan vara vild blandning. Jag tycker att det här har verkligen varit ett svårt avsnitt att prata om eftersom det är så individuellt val och ibland inte ens ett val överhuvudtaget. Dessutom är förväntningarna på hur vi ska känna & vara som mammor & pappor enformiga trots att vi alla är olika, både föräldrar o barn. Men jag vill så innerligt att det landar rätt & att det finns något att hämta alla oavsett val och förutsättningar”.

Hemliga bröllopslyckan i regnet

Clara och Fares har inte bara tagit det stora steget att bli förändrar tillsammans, de har även blivit äkta makar. Paret ansökte om hindersprövning i augusti och tre månader senare kunde Clara avslöja att hon och Fares Fares gift sig i smyg.

Annons

I en intervju med Femina sa då Clara att det hade blivit ett litet bröllop som skett för några månader sedan. Anledningen till att det inte blev en stor fest menade Clara inte handlade om pandemin utan om vilka de är som personer.

– Jag tror inte det hade gjort någon skillnad, vi är ett konstnärspar och är inte så planerade i våra tankar, vi är väldigt spontana. Det blev ett väldigt plötsligt bröllop i spöregn med gympaskor, sa Clara till tidningen.

Hon berättade även att båda två nu heter Hallencreutz Fares i efternamn.

Annons