LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fares Fares bröllopslycka med kärleken Clara Hallencreutz

27 aug, 2020 
Fares Fares och Clara
Fares Fares och Clara Hallencreutz kärlek sprudlar.
Ett nytt drag som paret har gjort avslöjar deras planer för framtiden – det verkar nämligen som att det vankas bröllop.
Annons
Intervju med Martin StenmarckBrand logo
Intervju med Martin Stenmarck

Skådespelaren Fares Fares, 46, och konstnären Clara Hallencreutz, 34, fann kärleken i varandra för två år sedan. Under flera månader höll de relationen hemlig innan Fares slutligen bekräftade att han och Clara är ett par.

I början av september förra åren blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn – sonen Ziggy. När Fares gästade intervjuprogrammet Luuk & Hallberg på SVT delade han med sig av sina tankar kring förlossningen.

– Jag var väldigt närvarande och var med Clara konstant. Jag var nära henne hela tiden och väldigt uppmuntrande och peppande. Jag tror att hon upplevde mig som ett väldigt bra stöd, sa han då i programmet.

Parets sommarmys i Sverige

Fares Fares är just nu är aktuell med sin första svenska storproduktion på flera år – nämligen Viaplays thrillerserie Partisan. Den nya serien är något som han själv gjort reklam för på sin Instagram. Men det är inte bara jobbrelaterade uppdateringar som syns i flödet. Både Fares och Clara delar dessutom flitigt med sig av uppdateringar från sitt familjeliv.

Annons

Under sommaren har paret semestrat hemma i Sverige. Det har dykt upp bilder från både solnedgångar och campingkvällar. Kärleken fullkomligt blomstrar mellan dem och inom bara en vecka fyller sonen Ziggy ett år.

Planerar att bli man och hustru

Nu visar det sig dessutom att paret har planer på att ta relationen till nästa nivå. Enligt Aftonbladet har Clara och Fares ansökt om att kunna gifta sig. Det var under fredagen som Skatteverket mottog parets ansökan om hindersprövning. Denna ska ha beviljats i måndags, uppger tidningen.

Det låter alltså som att det vankas bröllop för Clara och Fares, som nu har fyra månader på sig att bli äkta makar, innan hindersprövningen behöver göras om på nytt.

Alla som gifter sig i Sverige måste ansöka om hindersprövning hos Skatteverket för att säkerställa att det inte finns något lagligt hinder mot äktenskapet.

I nuläget har varken Clara eller Fares kommenterat den ansökan som lämnats in, inte heller finns några uppgifter om att paret är förlovade. Kanske har de helt enkelt valt att hålla sin kärlekslycka privat.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons