ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ross Andrews om kärlekslivet efter uppbrottet från Molly Rustas

22 aug, 2023 
Frida Eklöf
Ross Andrews och Molly Rustas
I början av augusti kom det dystra beskedet att Molly Rustas och Ross Andrew Paquette valt att gå skilda vägar.
Nu berättar Ross om det nya kärleksbeskedet efter uppbrottet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antonia Mandir hårda känga till exet efter uppbrottet: ”Ett fan”Brand logo
Antonia Mandir hårda känga till exet efter uppbrottet: ”Ett fan”

Molly Rustas, 29, är en av Sveriges främsta infleuncers och på hennes sociala kanaler får följarna gladeligen hänga med i en hennes händelserika vardag.

Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig – nu är det dags att läka.” skriver hon och möts av hundratals stöttande kommentarer.

Ex-paret förlovade sig på nyårsafton 2020 och i april förra året fick de sonen Charlie tillsammans.

Molly Rustas gravidavslöjande – dagar efter uppbrottet från Ross

På Instagram delade hon med sig av en video där hon kärleksfullt håller om sonen Charlie samtidigt som hon visar upp sin gravidmage.

”Jag längtar efter att få se dig bli storebror”, skrev hon till videon där hon bekräftade att hon väntar ex-parets andra gemensamma barn.

Annons

”Det är komplicerat, jag tror att vi borde ha fokuserat mer på varandra och skapa den bästa familjen innan det här beslutet. Men självklart kommer vi att göra vårt bästa framåt”, skrev Ross då i ett meddelande till Hänt.

Ross Andrews nya kärleksbesked – veckor efter uppbrottet

Anledningen till varför Molly och Ross valde att gå skilda vägar är ingenting som de velat kommenterat. Och det verkar inte som att det finns någon ny kärleksflamma för Ross.

När Hänt kontaktade Ross och frågade om han träffat någon ny svarade han att han just nu försöker njuta av livet och ensamtiden.

Annons

”Jag njuter av ensamtiden och livet som jag har. Jag träffar ingen speciell just nu”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Molly och Ross träffades på Ibiza 2018, och efter det var kärleken mellan paret ett faktum. Under tiden som de var tillsammans levde de ihop i en stor lyxig lägenhet på Östermalm i Stockholm som var värderad till 24 miljoner kronor ett stenkast från den exklusiva adressen Strandvägen.

Och framöver verkar det som att Ross kommer bo kvar i Sverige, trots uppbrottet.

”Ja visst, vi hade byggt ett liv som inkluderar Sverige och jag är säker på att jag fortfarande kommer att få det att fungera med eller utan Molly.”

FOTO: Instagram, Youtube

Annons