LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Rustas och fästmannen går skilda vägar – ett år efter sonens födsel

02 aug, 2023 
Influencern Molly Rustas och Ross Andrew Paquette förlovade sig på nyårsafton 2020.
I april i fjol fick de sonen Charlie.
Nu har förhållandet gått i kras och de går skilda vägar, det meddelar Molly på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Molly Rustas är en av Sveriges främsta influencers och på hennes sociala kanaler får följarna hänga med i hennes vardag.

Sedan nyårsafton 2020 var hon förlovad med fästmannen Ross Andrew Paquette och i april i fjol fick de sonen Charlie tillsammans. Men nu har paret gått skilda vägar, något som Molly själv meddelar på Instagram.

Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig – nu är det dags att läka.” skriver hon och möts av hundratals stöttande kommentarer.

Så träffades Molly Rustas och fästmannen Ross

Molly och Ross träffades på Ibiza 2018 och kärlek uppstod. Enligt dem själva var det kärlek vid första ögonkastet, något Molly berättat i en tidigare intervju med Aftonbladet.

Annons

– Vi såg varandra på typ tio meters avstånd i en folkmassa med tusentals människor. Vi kunde inte sluta titta på varandra. Vi stod säkert och stirrade på varandra i flera minuter, och både mina vänner och hans vänner tänkte att ”vad är det som pågår”, sa hon till Aftonbladet.

På nyårsafton 2020 gick Ross ner på knä och friade till sin kärlek och svaret blev ett rungande ja, men något bröllop hann det alltså inte bli.

Paret har lagt ut våningen till försäljning – för 38 miljoner

Familjen har varit bosatta i en stor lyxig lägenhet på Östermalm i Stockholm som var värderad till 24 miljoner kronor ett stenkast från den exklusiva adressen Strandvägen.

Men än tar det inte stopp. 2020 investerade paret i en tomt i Marbella, Spanien för att bygga sitt drömhus och på hennes Instagram har hon synts mycket i den spanska orten.

Nyligen lade Molly och Ross ut sin exklusiva våning på Östermalm till försäljning och prislappen var minst sagt saftig – närmare bestämt 38 miljoner kronor.

Anledningen till uppbrottet är oklar.

Hänt har sökt Molly Rustas och hon vill inte kommentera något ytterligare i nuläget.

FOTO: Instagram/IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Annons