ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ross Andrew talar ut om relationen till Molly Rustas – efter uppbrottet

14 aug, 2023 
Moa Risberg
Ross Andrews.
Nyligen bekräftade Molly Rustas att hon och exet gått skilda vägar.
Efter uppbrottet mellan Ross Andrew och Molly kom beskedet om graviditeten.
Nu talar Ross ut efter uppbrottet och gravidbeskedet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Är det så fel att...? med Bachelor Sebastian Martinsson och Ida NordforsBrand logo
Är det så fel att...? med Bachelor Sebastian Martinsson och Ida Nordfors

Förra veckan berättade influencern Molly Rustas, 29, att hon och fästmannen Ross Andrew, 39, hade valt att gå skilda vägar.

Paret blev tillsammans 2018 efter att det träffats på ön Ibiza och fått upp ögonen för varandra. Två år senare förlovade paret sig på nyårsafton 2020, då gick Ross ner på knä och frågade om Mollys kärlek.

Tyvärr kom paret inte hela vägen till altaret. På Instagram berättade Molly om beskedet.

Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig – nu är det dags att läka”, skrev Molly som möttes av fin stöttning ifrån följarna.

Gravid med parets andra barn

Under förra året fick Molly och Ross sitt första gemensamma barn, då sonen Charlie föddes. Drygt en vecka efter parets uppbrott kom Molly med nya besked.

Annons

”Jag längtar efter att få se dig bli storebror”, skriver hon i samband med inlägget och avslöjandet av den glada nyheten.

Ross ord om relationen efter uppbrottet

När Molly om berättade om nyheten till sina följare, var Ross till en början relativt tyst på sina sociala medier. Han befann sig nämligen på festön Ibiza.

Bloggbevakning delade med sig av bilder när man kunde se hur han festade efter uppbrottet på fest ön. Efter ett tag kommenterade han uppbrottet själv.

”Varje uppbrott är en ledsam historia, jag kommer alltid vara fylld med tacksamhet efter alla minnen och den kärleken vi delade”, skrev han då.

Annons

När Hänt kontaktar Ross för att fråga om planerna framöver berättar han.

”Jag kommer att vara mestadels hemma hos oss i Spanien nästa månad, framförallt på min födelsedag. Jag är i Stockholm den här veckan, efter att jag har varit borta i 2 veckor”.

På frågan om han kommer träffa sonen något svarar han:

”Ja, självklart när saker har lugnat ner sig. Tyvärr är det olyckligt då jag inte kan träffas varje dag för närvarande på grund av begränsningar på båda sidor.”

När Ross får frågan ifall han kommer bo kvar i Sverige skriver han och berättar.

”Ja visst, vi hade byggt ett liv som inkluderar Sverige och jag är säker på att jag fortfarande kommer att få det att fungera med eller utan Molly.”

Avslutningsvis får han även frågan om hur det känns att bli pappa till två barn och då berättar om känslorna.

”Det är komplicerat, jag tror att vi borde ha fokuserat mer på varandra och skapa den bästa familjen innan det här beslutet. Men självklart kommer vi att göra vårt bästa framåt”, skriver Ross i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram

Annons