ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rolf Lassgård syns ihop med Bahar Pars – sanningen om relationen

15 dec, 2022 
Rolf Lassgård
Nyligen var det dags för galapremiär av filmen A Man Called Otto.
Filmen med Tom Hanks är inspererad av den svenska filmen En man som heter Ove där Rolf Lassgård skiner i huvudrollen som Ove.
Lassgård var på plats på premiären av nya filmen och på röda mattan fotades han med en kvinnlig skådespelare.
Annons
Young Royals kommer med en tredje säsong – så har skådespelarnas liv förändratsBrand logo
Young Royals kommer med en tredje säsong – så har skådespelarnas liv förändrats

Den folkkära skådespelaren Rolf Lassgård, 67, har en lång och ikonisk karriär bakom sig. Han har Guldbaggenominerats sex gånger varav han vunnit två; för Min store tjocke far och En man som heter Ove.

Skådespelaren fann även kärleken på jobbet. Han träffade sin exfru Birgitta Lassgård på Skånska teatern i Landskrona där han då spelade rollen som Puck i Shakespears En midsommarnattsdröm och de blev snabbt kära i varandra.

Rolf Lassgård om skilsmässan från Birgitta

Men för 1,5 år sedan möttes vi av en tråkig nyhet, att han och Birgitta valt att gå skilda vägar efter 40 år tillsammans. I en tidigare intervju med Amelia har Rolf berättat om skilsmässan och hur han mår idag.

– Efter skilsmässan har många småsaker förändrats. Små praktiska saker som förut bara funkade. Ingen är hemma när du varit hemifrån. Förut fanns det åtminstone käk i kylskåpet när du kom hem, förklarade han för tidningen.

Rolf beskrev även ensamheten efter skilsmässan som inte alltid är lika rolig. Han minns tillbaka på en nyårsafton när han var själv, då ensamheten kändes extra tung.

Annons

– Det var regntungt och när gatlyktorna tog slut var vägen bara ett svart hål. Jag tog en bild och tänkte: ”Gott nytt år, där borta någonstans finns 2022.” Ja, det har hänt saker under året.” Livet förändras. Man ska inte vara rädd för att inte veta.

Här syns Rolf Lassgård med kvinnliga skådespelaren

Nyligen var Rolf Lassgård på galapremiären av A Man Called Otto med Tom Hanks i huvudrollen. Filmen är en engelskspråkig nyinspelning av Hannes Holms En man som heter Ove från 2015 där Rolf Lassgård spelar huvudrollen som Ove.

Inför premiären har Lassgård avslöjat för Aftonbladet att Tom Hanks skrivit ett brev till honom. På premiären kunde även Hanks berätta att det var ett beundrarbrev.

– Jag ville tacka honom för en rolltolkning som kändes helt ny när vi såg filmen året den kom ut, sa Tom Hanks på röda mattan.

Annons

Flera kändisar var inbjudna till den storslagna premiären och under kvällen togs det flera glammiga bilder. Rolf Lassgård var en av de som fångades på röda mattan. På flera bilder kan vi se skådespelaren tillsammans med en kvinnlig skådespelare.

Det är nämligen Bahar Pars, 43, som syns ihop med Rolf på bilderna. Duon spelade mot varandra i filmen En man som heter Ove.

När Hänt når Bahar berättar hon om relationen till Rolf och hur det var att spela mot honom i En man som heter Ove.

”Rolf är en legend och då gäller det att steppa upp sitt skådespel. Sen har han världens största hjärta. Så det bidrar att kunna släppa och bara spela bra och bygga den magiska världen. ”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Vilken fin vänskap de verkar ha!

Rolf Lassgård, Bahar Pars
Rolf Lassgård och Bahar Pars.


FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons