LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rolf Lassgård om nya kärleken: ”Betyder mycket för mig”

19 feb, 2023 
André Färnsveden
Rolf Lassgård.
Nyligen kom nyheten om att Rolf Lassgård har träffat en ny kärlek.
Nu berättar han om lyckan i Halv tre med Lotta Bromé.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bahar Pars om mötet med Tom Hanks: ” Jag visste inte”Brand logo
Bahar Pars om mötet med Tom Hanks: ” Jag visste inte”

Rolf Lassgård är just nu aktuell med filmen Andra akten och tv-serien Händelser vid tidvattnet. Nyligen blev även en av hans tidigare filmer, En man som heter Ove, uppmärksammad världen över. Det eftersom det gjordes en adaptation på engelska, med självaste Tom Hanks, i huvudrollen.

Inför Tom Hanks besök i Sverige hade han skickat ett brev till Rolf. Vad exakt som står i det, har han hållit för sig själv men det han kan berätta är att det hänger på väggen i hemmet.

– Det var ett väldigt vackert brev och så var det skrivet på en riktig skrivmaskin, ingen datorutskrift eller så, det är inramat och upphängt på väggen.

Rolf Lassgårds skilsmässa från Birgitta

Rolf och Birgitta var gifta i 17 år, men i mars 2021 nådde makarna ett vägskäl. Vid tiden bodde de tillsammans i en villa i Gävle, men efter separationen valde Rolf att flytta ut och hitta ett eget hem.

Annons

– Jag tror att jag kommer att hamna nere i Skåne till att börja med och sen kommer jag att försöka hitta en lägenhet här i Gävle förhoppningsvis, sa Rolf Lassgård då till Gefle Dagblad.

Vidare förklarade Rolf att det var ett gemensamt beslut och att de fortfarande är vänner idag.

– Det är inga konstigheter. Vi har levt otroligt länge tillsammans och det här är något vi har kommit fram till tillsammans. Vi har valt att gå skilda vägar, men är fortfarande vänner. Och vi har tre fantastiska barn ihop och tre finfina barnbarn så det finns liksom ingen konflikt här på det sättet, sa han till Gefle Dagblad.

Rolf Lassgårds nya kärlek Beatrice

Det var under premiären av den nya filmen Andra akten som Rolf Lassgård dök upp på röda mattan med ett okänt sällskap. Det visade sig vara en ny kärlek, vilket han bekräftade till Aftonbaldet.

Annons

Är det din flickvän?

– Ja, säger han med ett stort leende till tidningen.

När Rolf sedan gästar Halv tre med Lotta Bromé, tas givetvis lyckan upp. Lotta påpekar att Rolf var på röda mattan med nya kärleken.

– Och så kom du dit med en ny kvinna vid din sida, säger jag idag när det är alla hjärtans dag, säger Lotta.

– Titta där, titta där, till och med det har läckt ut, svarar han.

– Är du glad?

– Det är klart att jag är glad, jag har träffat någon som betyder mycket för mig och vi får se. Vi ska i lugn och ro se var detta kan bära, säger Rolf.

När Lotta försöker ställa ännu en följdfråga väljer Rolf att inte svara och upprepar att han vill i lugn och se var det kan bära.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons