ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Roger Pontare om barnbarnslyckan – starka orden om sonen Vincent: ”Det är...”

17 okt, 2022 
Roger Pontare
Roger Pontare är en folkkär artist med en lång och framgångsrik karriär bakom sig.
På det privata planet är han både pappa och farfar – något som han värderar högt.
– Det är en magisk lycka, säger han till Hänt.
Annons
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent PontareBrand logo
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare

Roger Pontare, 71, fann kvinnan i hans liv redan i 20-årsåldern. I år har artisten och sambon Elisabeth Pontare, 70, varit tillsammans i hela 45 års tid. För Hänt har Roger tidigare berättat om hur kärleken vuxit under årens gång.

– Det blir ett vänskapsförhållande, en kärlek i olika dimensioner efter en så lång tid tillsammans. Man lär känna varandra på ett djupare plan, det är en kärlek på ett djupare plan som förbinder oss väldigt mycket. Det är svårt att sätta ord på det där med kärlek, sa då Roger.

Därför gifter sig inte Roger Pontare med sin Elisabeth

Tillsammans bor de på gården i Bjuråker men något giftermål har det aldrig blivit – i alla fall inte i nutid.

– Nej nej nej, för guds skull. Det är så omständigt, varför ska man göra det för? Man kan lika bra bara vara tillsammans. Det blir så jäkla dyrt med giftermål också.

Annons

Det fanns dock en tid då Roger och Elisabeth var gifta. I början av relationen gifte de sig nämligen, men bara några månader senare ansökte paret om skilsmässa. Som tur var hittade Roger och Elisabeth tillbaka till varandra, men gift om sig har de aldrig gjort.

Barn har de däremot skaffat, tillsammans har Roger och Elisabeth sönerna Victor Pontare, 35, och Vincent Pontare, 42.

– Barnen mår suveränt. Vi är så väldigt tacksamma och glada för att de är stora vackra, friska barn. Inga olyckor har hänt, man är tacksam för sådana saker. Inga sjukdomar och det går bra för alla barn, kan man önska sig något bättre?.

Roger Pontares stora lycka över att vara farfar

Inte nog med barn så är Roger och Elisabeth dessutom farföräldrar, något som Roger tidigare beskrivit som en enorm lycka.

– Hur många är det nu, två, fyra, fem. Det är fem nu och kan bli sex så småningom. Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen.

Det var i intervju som det avslöjades att Vincent och Agnes Carlsson väntar sitt första barn. Men tills dess, blir det mest skogshäng med de äldre barnbarnen.

– Barnbarnen jag redan har är ganska stora så det blir lite olika när de är uppe här. I Stockholm blir det på ett helt annat sätt men här blir det promenader i skogen, spela spel, det blir ganska lekfullt. Mycket ute i naturen, för den finns ju här. Det finns fina bad i närheten och så. De är ju ganska stora så man kan hitta på mycket.

FOTO: TT

Annons