ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Roger Pontare avslöjar: Agnes Carlsson gravid – väntar barn med Vincent

25 aug, 2022 
Roger Pontare och Agnes Carlsson
Roger Pontare har fem barnbarn som han älskar att umgås med.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu att ytterligare en liten är på väg och denna gång är det Vincent Pontare som ska ha barn med Agnes Carlsson!
– Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka, säger Roger till Hänt.
Annons
Roger Pontare om relationen med sonen Vincent och Agnes Carlsson: ”Lycklig”Brand logo
Roger Pontare om relationen med sonen Vincent och Agnes Carlsson: ”Lycklig”

Roger Pontare, 70, är en folkkär artist sedan många år tillbaka. Sommaren har han till största del tillbringat hemma på gården med kärleken Elisabeth Pontare, 70. Paret har varit tillsammans i över 40 år och än idag är kärleken stark.

– Det blir ett vänskapsförhållande och en kärlek i olika dimensioner på något sätt, efter så lång tid tillsammans. Där man lär känna varandra på ett djupare plan och en sorts kärlek som förbinder oss väldigt mycket, säger Roger till Hänt.

Roger och Elisabeth har tillsammans två barn Victor Pontare, 35, och Vincent Pontare, 42.

– Barnen mår suveränt. Vi är så väldigt tacksamma och glada för att de är stora vackra, friska barn. Inga olyckor har hänt, man är tacksam för sådana saker. Inga sjukdomar och det går bra för alla barn, kan man önska sig något bättre?, säger han.

Annons

Agnes Carlsson gravid – väntar barn med Vincent Pontare

Inte nog med barn så är Roger också farfar till flertal barn. Nu berättar han för Hänt om lyckan över de små liven och avslöjar dessutom att skaran väntas växa ytterligare.

– Hur många är det nu, två, fyra, fem. Det är fem nu och kan bli sex så småningom, säger Roger.

Är det Vincent då?

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen.

– We will see, sa Agens då till Hänt och log stort efter att ha fått frågan gällande planerna på att utöka familjen.

Kanske var det helt enkelt så att Agnes bar på den stora hemligheten redan då.

Roger Pontares stora lycka – leker i naturen med barnbarnen

När Roger får tillbringa tid med barnbarnen tycker han om att hitta på olika saker.

Annons

– Barnbarnen jag redan har är ganska stora så det blir lite olika när de är uppe här. I Stockholm blir det på ett helt annat sätt men här blir det promenader i skogen, spela spel, det blir ganska lekfullt. Mycket ute i naturen, för den finns ju här. Det finns fina bad i närheten och så. De är ju ganska stora så man kan hitta på mycket, säger Roger.

Och nu blir det bebisgos igen?

– Ja det är ens eget kött och blod på något sätt. Det är så mäktigt att känna att den här lilla kommer från ursprunget. Och få hålla i en sån liten, det är så fint att de är så friska, och att en förlossning har gått bra. Allt från ultraljud till att han eller hon ser dagens ljus. Jo då, säger Roger och fortsätter:

– Jag va lite osäker på om jag skulle avslöja det men nu har jag redan gjort det, säger Roger och skrattar.

Att lyckan är total står inga tvivel om och nu önskar vi Vincent och Agnes all lycka!

Hänt har sökt Agnes Carlsson och Vincent Pontare.

FOTO: TT

Annons