ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agnes nya barnbesked med pojkvännen Vincent Pontare

19 maj, 2022 
AGNES CARLSSON, VINCENT PONTARE
Artisterna Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par de senaste 13 åren. Nu berättar de för Hänt om det uppskjutna bröllopet men också hur de ser på att skaffa barn...
Annons
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent PontareBrand logo
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare

Agnes Carlsson, 34, slog igenom i Idol 2005 då hon kammade hem hela tävlingen och fick segerlåten Right here right now. Sedan dess har karriären gått som på räls och hon har även slagit igenom internationellt.

Under pandemin har Agnes spelat in nya låtar men även köpt ett 1800-talshus strax utanför Stockholm. Hon har tidigare berättat för Aftonbladet att hon kallar det för ett ”jätteprojekt” som hon är ivrig att ta sig an. Artisten verkar även ha gröna fingrar och berättar att hon planerar att odla i trädgården.

– Jag älskar vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klangskålar framme. Jag vill också att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever. Det är ändå vardagen som gör livet, sa hon då.

Annons

Vincent Pontare om uppskjutna bröllopet med Agnes

När Hänt träffar Agnes på röda mattan inför Grammisgalan 2022 är hon sprudlande vacker i en lång svart klänning. Agnes är nominerad i flera kategorier och nu berättar hon om de stora förväntningarna på kvällen.

– Det känns superfint. Jag är väldigt taggad, fyra nomineringar så det känns jättestort och jättefint. Nej men det har varit mycket tid och kärlek som vi har lagt in i musiken och den här galan är ju det som allting handlar om. Ja men det känns fint att vara här, säger Agnes till Hänt.

Och visst blev det utdelning! Agnes och Vincent vann nämligen en Grammis i kategorin Årets kompositör.

På röda mattan befann sig även Agnes pojkvän Vincent Pontare, 42, som var på plats ihop med kollegan Salem Al Fakir, 40, i duon Vargas & Lagola. Vincent berättade då för Hänt att kärleken mellan honom och Agnes är jättebra. Däremot har paret velat gifta sig i flera år, nu berättar Vincent varför det fortfarande inte blivit av.

Annons

– Ja vi har ju hållit på i fem år nu. Men det var ett ställe som vi hade hittat som var väldigt fint, som inte blev av. Och sedan har tiden rullat på. Pandemin kom, så vi får ta nya tag, säger Vincent till Hänt.

Agnes om att skaffa barn med pojkvännen Vincent Pontare

Även Agnes berättar om situationen när det kommer till det uppskjutna bröllopet.

– Ja, vi får se lite när det blir. Det har ju varit corona och allt möjligt. Men kärleken finns där så det är väl det som är det viktiga, säger Agnes till Hänt.

Agnes berättar även hur paret ser på att eventuellt skaffa barn i framtiden.

– We will see, säger Agnes och ler innan hon fortsätter:

– Nu är vi här och njuter av att vi har gjort musik tillsammans. Och det kan jag känna just nu är så vackert att vi kan dela det vi skapar och vara kreativa ihop.

AGNES CARLSSON
Agnes på röda mattan till Grammisgalan 2022

FOTO: Karin Törnblom/TT, AMANDA GRIPENBERG

Annons