LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Roger Pontares bebisbesked om sonen Vincent och Agnes: "Blir säkert trevligt"

24 mar, 2018 
AvOla Brising
Roger Pontare funderar på att skicka ut en påminnelse. Han hoppas nämligen på att sonen Vincent Pontare och Agnes Carlsson snart ska ge honom ett barnbarn.
Annons

Vincent Pontare, 37, träffade Agnes Carlsson, 30, för nio år sedan, år 2009. Två år senare köpte de en trea i Vasastan i Stockholm och blev sambor. 2013 förlovade sig paret och Agnes visade stolt upp en gnistrande ny guldring på vänster hand.

– Jag är väldigt kär för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har inte fått så många komplimanger i hela mitt liv, berättade hon i Elle efter förlovningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

2014 skulle de ha gift sig, men så blev det inte. På Grammisgalan det året berättade Vincent för oss:

– Vi hade tänkt gifta oss nu till sommaren, men det blev strul med stället där vi skulle ha vigseln. Så nu är det tråkigt nog uppskjutet till nästa sommar.

Trots att det snart gått fyra år sedan dess har de trolovade fortfarande inte gift sig. Däremot flyttade de strax före jul ut från lägenheten i Vasastan i Stockholm och köpte en stor våning i ett flerfamiljshus i Stocksund strax norr om Stockholm. Något som skulle kunna tyda på att artistparet snart vill bilda familj.

Annons

När Hänt träffar Vincents pappa Roger Pontare, 66, för närvarande aktuell som en av artisterna i tv-programmet ”Stjärnornas stjärna”, och frågar honom om han tror att sonen planerar att bli pappa snart säger han att det är något både han och frun Elisabeth, 65, också har funderat en hel del på:

– Som vi har undrat, men jag tror inte dom har tid att skaffa barn.

Roger fortsätter:

– Jag har redan fyra barnbarn, men det gör ingenting om Vincent och Agnes skaffar ett också.

Det hörs tydligt att han längtar till den dagen, för sångaren verkar tycka att de tar lite väl lång tid på sig. Och det låter som att han är orolig att Agnes ska vänta för länge:

– Det är ju många som tänker att de ska vänta tills att det blir rätt tidpunkt, men sen blir hon inte med barn eller så blir det komplikationer. Så jag tror inte hon ska vänta för länge.

Med glimten i ögat säger Roger sedan:

– Jag får väl skicka ut nån påminnelse till dem… När de är redo blir det säkert något trevligt.

FOTO: IBL, TV4

Annons